Tarım Bakanı’ndan tarımsal üretime destek sözü

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ankara’da gerçekleştirdiği program kapsamında Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile görüştü. Yapılan görüşmede, Karacabey’deki tarımsal kalkınmaya yönelik çalışmalar ve üreticileri destekleyecek projeler konuşulurken, Bakan Pakdemirli’den destek sözü geldi.

Sahip olduğu coğrafi avantajlarının yanı sıra verimli ve bereketli toprakları ile Türkiye’de üretimin merkezlerinden biri olan Karacabey’in, tarımsal kalkınmaya yönelik hamlelerle gelişmeye devam ettiği belirtildi.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ankara’da gerçekleştirdiği program kapsamında Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile görüştü. Yapılan görüşmede, Karacabey’deki tarımsal kalkınmaya yönelik çalışmalar ve üreticileri destekleyecek projeler konuşuldu.
Gerçekleşen görüşmede; TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve İlçe Başkanı Ertem İşcan da yer aldı.
3T ile tarımda da rol model olacak
Karacabey’deki çalışmalarla ilgili Bakan Pakdemirli’ye bilgiler aktaran Belediye Başkanı Ali Özkan, özellikle 3T vizyonuyla birlikte kentin adeta çehresinin değiştiğini ifade ederek, tarıma duyarlı yeni sanayi tesislerinin ilçeye kazandırılması noktasındaki çalışmalardan ve kenti geleceğe taşıyacak projelerden bahsetti.
Bakan Pakdemirli’den destek sözü aldıklarını ifade eden Özkan, “İstanbul-Bursa-İzmir otoyolu, TEKNOSAB gibi devletimizin gerçekleştirdiği büyük ölçekli yatırımlarla Karacabey, her geçen gün değerine değer katıyor. Kentimizi hep birlikte geleceğe taşırken, Karacabey’in en önemli değerlerinden biri olan tarım ve hayvancılık faaliyetlerini de çok daha verimli hale getirecek çalışmalar yürütüyoruz.
Bu noktada, verimli topraklarımızın korunması konusunda da son derece hassas ve duyarlıyız.
Sayın Bakanımızın destek sözü vermesiyle birlikte, çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.