Tanvrıverdi adaylığını açıkladı!

Murat Tanvrıverdi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu dün İlçe binasında açıkladı.
Tanrıverdi, yarın Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapılacak olağan kongrede delegelerin huzuruna büyük bir olasılıkla tek aday olarak çıkacak.
İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan Tanrıverdi parti üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Eski ilçe başkanları Nazmi Hacer, Ferudun Koç, Sebati Toprak, Tamer Öktem, Erhan Gül, Ayhan Şahin, Ayhan Atan, Fatma Mendeş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda delege Tanrıverdi’ye destek için salonda hazır bulundu.
Murat Tanrıverdi, İlçe Başkan adaylığı konusunda karar verirken tabandan gelen baskıların çok etkili olduğunu söyledi.
Tanrıverdi, “Parti tabanımızdan gelen yoğun istek, benim bu kutsal görevi daha fazla ertelememe imkan vermeyecek boyuta getirdi. Bu kararımı paylaştığımda İlçe Başkanım Gönül Avil ve Yönetim Kurulu Üyeleri memnuniyet duyduklarını söyledi. Çok mutlu oldum. Şu andan itibaren daha fazla destek bulacağıma inancım tamdır” dedi.
Zorlu bir yola girdiğinin farkında olduğunu belirten Tanrıverdi, “Bundan sonraki hedefimiz partimizi aldığımız yerden daha ileriye taşımaktır. Gerek daha önce yönetimlerde bulunmuş arkadaşlarımın tecrübeleri, gerekse ilk defa yönetimde yer alacak yeni yüzlerimizin heyecanıyla başarılı bir süreç geçireceğimize inanıyorum. İlk hedefimiz bundan sonraki yerel seçimlerde artık Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı’na kavuşmaktır” şeklinde konuştu.
Tanrıverdi, “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu temel gücüdür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirasıdır. Çocuklarımızın daha aydınlık bir Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayabilmeleri bizim partimizin iktidarıyla mümkün olacaktır. 6 Ok’un hedefine doğru ilerleyeceği daha güzel günleri yaşayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İlçe Başkanlığı’na aday olmaktan büyük onur duyuyorum. Katılım gösteren ve destek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Murat Tanrıverdi kimdir?
1972 yılında Karacabey’de dünyaya geldi. Cumhuriyet İlkokulu’ndan sonra Dayı Karacabey Anadolu Lisesi’nde okudu. Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi’ni bitirdikten sonra uzun yıllar kuyumculuk yaptı.
İki dil bilen Murat Tanrıverdi, evli ve iki çocuk babasıdır.
Tanrıverdi halen mali müşavirlik görevini yürütmektedir.
Avil, aday olmadı!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gönül Avil’de yapılan basın açıklamasında aday olmayacağını ve Murat Tanrıverdi ile birlikte çalışmalara devam edeceğini açıkladı.
CHP yarın İlçe Başkanını seçiyor
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi yarın Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde Olağan İlçe Kongresi’ni gerçekleştirecek. Saat 11.00’de başlayacak ve çoğunluk sağlanmazsa saat 13.00’de yapılacak olan kongrede Cumhuriyet Halk Partisi yeni İlçe Başkanını seçilecek.
Şu ana kadar Murat Tanrıverdi’nin tek isim olduğu gözlenen yarışa başka bir aday katılmayacak gibi hava esiyor.
CHP’de 229 delege oy kullanacak, İlçe Başkanı ile birlikte14 yönetim kurulu üyesi ve 20 İl Delegesi seçecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.