Tadına doyulmaz konser

Karacabey Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 3. Türk Halk Müziği Konseri büyüledi. Geçtiğimiz Perşembe günü akşamı Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ni tıklım tıklım dolduran türküseverler, müzik ziyafeti ile unutulmaz bir geceye daha tanıklık yaptı.
Müzik Öğretmeni Seda Korkmaz Ünlü’nün profesyonelce yönettiği konserde gerek enstrüman çalan, gerek solist olarak sahne alan öğrenciler usta müzisyenlere taş çıkardı.
Başarılarıyla göz dolduran 73 koca yürekli öğrenci seslendirdikleri tüm parçalarla muhteşem bir konsere imza attı.
Konserin açılış konuşmasını yapan Karacabey Ortaokulu Müdürü Harun Ulaş, “Başta Müzik Öğretmenimiz Seda Korkmaz Ünlü olmak üzere enstrümanlardaki ve korodaki tüm öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Okulumuzda öğrencilerimizi bir yandan eğitim-öğretim alanında yetiştirirken, bir yandan da çeşitli sosyal etkinliklere katılmalarını sağlamaya özen göstermekteyiz. Bu nedenlerle birlikte olduğumuz gecenin güzelleşmesine katkı sağlayanlara ve bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin alkışlarıyla öğrencilerimizin aylardır süren tüm yorgunlukları eminim son bulacaktır” dedi.
Sunuculuğunu Türkçe Öğretmeni Hatice Urgir’in başarıyla yürüttüğü konsere türküseverler büyük ilgi gösterdi. Kusursuzca hazırlanmış konser iki bölümden oluştu. Birbirinden güzel parçalarla türkü ziyafeti çeken 73 kişilik dev koro salonu dolduran müzikseverlerden tam not aldı. Birçok yörenin ve değerli üstatların en güzel eserlerini enstrümanlarıyla çalarak ve seslendirerek dinleyenlere güzel bir gece yaşatan öğrenciler tüm konukları coşturdu.
Alkış ve övgü yağmuru ile noktalanan gecede tüm öğrenciler ayrı ayrı tebrik edilirken Müzik Öğretmeni Seda Korkmaz Ünlü’ye, Türkçe Öğretmeni Hatice Urgir’e ve enstrümanlarıyla geceye renk katan müzisyenlere çiçek takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.