Tabanından Mahmut Çayır’a sevgi seli

Tabanından Mahmut Çayır’a sevgi seli
Karacabey’de geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye üye olarak Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Mahmut Çayır, önceki akşam ilçe tabanıyla bir araya geldi.
Parti binasındaki ziyarete Belediye Meclis Üyesi Osman Çatak, İlçe Başkan Yardımcısı Nesimi Giray Günaydınlı, ilçe yönetiminden bir çok üye ile kadın ve gençlik kol-ları katılırken, AK Parti İlçe Başkanı Halit Türk-kan’ın bulunmaması ise dikkat çekti.
Ziyarette konuşan İlçe Başkan Yardımcısı Nesimi Giray Günaydınlı, Belediye Meclis Üyesi Osman Çatak, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özattilla ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Gülsoy, Mahmut Çayır’ın AK Parti’li olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Karacabey’i marka yapacağız
Halkın isteği doğrultusunda AK Parti’ye geçtiğini ifade eden Mahmut Çayır, gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını belirterek, yöneticilere teşekkür etti. AKP’ye geçmenin bu günlere nasip olduğunu vurgulayan Çayır, “Eski partim Anavatan’dan ayrılmayı uzun süredir düşünüyordum. Kısmet bugünlereymiş. Ancak kimseye kırgın değilim. Halkımızın beklentilerine göre hareket ettim ve AK Parti’li oldum. Bundan böyle AK Parti’den Belediye Başkan aday adayıyım. Politika önemlidir ve Karacabey sınırlı insanlara bırakılmamalıdır. İlçemizi hakkettiği yerlere taşımak için el birliği ile çalışacağız. Karacabey’in marka olması adına gece gündüz demeden özveriyle koşturacağım ve elimden geleni yapacağım” dedi.
Başkan Koç nerede?
Belediye Başkanı Ergün Koç’un AKP transfer olmasından bu yana ilçe yönetimini ziyaret etmemesine bir anlam veremediğini belirten Mahmut Çayır, partiyi ayakta tutan en önemli unsurun taban olduğuna dikkat çekti.
Belediye Başkanı olduğu takdirde hayalindeki Karacabey’i anlatan Çayır, “İlçemizde çözüme kavuşması gereken bir çok sorun var. Ancak, en önemli konu, meclisiyle ve tüm partilerle uyum içinde çalışan bir Belediye yaratacağız. Sorunlar uyum içinde çalışıldığı müddetçe çözülür. Bu nedenle bu konuya büyük önem veriyorum” diye konuştu.
Alkışlar eşliğinde konuşmasını bitiren Çayır, bundan böyle parti binasında çalışmalarını sürdüreceğini sözlerine ekledi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.