“Tabaklar’da her şey daha güzel olacak!”

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, Karacabey’de özellikle bayanların muhtar adaylığı konusunda diğer seçim dönemlerine göre daha istekli oldukları gözleniyor. Karacabey tarihinin, ‘İlk kadın muhtarı’ olma hedefiyle yola çıkan bayanlar, “Kadın elinin değdiği her şey daha güzeldir.” mesajı veriyor.
Bu kapsamda, yaklaşık 30 yıldır Tabaklar Mahallesi’nde ikamet eden 52 yaşındaki Ayşegül Özkaya, muhtarlığa aday olduğunu duyurdu. Mahallesinde 10 yıl market işletmeciliği de yapan ev hanımı Özkaya, iddialı çalışmalarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.
Karacabey’in ilk kadın muhtarı olmak istediğini belirten Ayşegül Özkaya, “Tabaklar Mahallesi’nde farkındalık uyandıracağım. Mahallem için gece gündüz demeden çalışacağım. Muhtar olduğumda vatandaşların giyim, ev eşyası ve kitaplarından kullanılmayanları toplayarak, ihtiyaçlı kişilere ulaştıracağım. Mahallemizde sosyal kültürü geliştireceğim. Mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını ilgili birimlere hemen ileterek, sıkıntıların hızlı bir şekilde çözülmesinde aktif rol oynayacağım. Özellikle sokak hayvanları için de koşturacağım. Sokak hayvanlarının bakım ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli kampanyalar yürüteceğim. Ayrıca, mahallemizin okuyan ancak ihtiyaçlı olan çocuklarımızın eğitimleri için burs ve yardım almalarını kolaylaştırmak adına ilgili kuruluşlarla koordinasyonu sağlayacağım. Son olarak da, mahallemizde ne yazık ki bir muhtarlık ofisi bulunmamaktadır. Bu nedenle Tabaklar Mahallesi’ne mutlaka muhtarlık ofisi kazandıracağım. Mahallem için hizmete hazırım ve seçmenlerimizden destek bekliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.