Sütlü mamullerde en beğenilen Sütaş!

Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri’nde ilk üç Koç Holding, Arçelik ve Unilever olarak şekillenirken, bisküvi-çikolatada Ülker, alkollü içecekte Mey İçki, alkolsüz içecekte Coca Cola, paketlenmiş et ürünlerinde Banvit, süt ve sütlü mamullerde ise Sütaş, Türkiye’nin en beğenilen şirketleri arasında yer aldı.
Capital Dergisi tarafından, Spring Professional ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve sonuçları Aralık 2016’da açıklanan Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması Ödül Töreni, geçtiğimiz ay yapıldı. Törende Türkiye’nin en beğenilen ilk 3 şirketine ve 38 sektörün birincilerine ödülleri takdim edildi.
Süt ve sütlü mamullerde Türkiye’nin en beğenilen şirketi seçilen Sütaş’tan yapılan açıklamada, “Yılın en beğenilen şirketlerini belirleyen Capital Dergisi tarafından “Türkiye’nin En Beğenilen Süt ve Sütlü Mamuller Şirketi” seçildik. Bu başarıda emeği geçen büyük Sütaş ailesini kutluyor, sektörümüzün en sevilen markası, en güvenilen kuruluşu ve lider şirketi olma vizyonumuzla çalışmaya devam ediyoruz.” denildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.