Sütaş’tan iki yeni lezzet

SÜTAŞ, peynirin yüzlerce yıllık kültürünü “Özel Lezzetler” ailesi ile yorumluyor. Yeni Sütaş Örgü Peyniri ve Sütaş Hellim Peyniri ile genişleyen “Özel Lezzetler” ailesi tam peynir tutkunlarının ağzına layık.
SÜTAŞ “Özel Lezzetler” Ailesi; Eski Kaşar, Dil, Mihaliç, Çerkez, Hellim ve Örgü Peynirleri ile Klasik İnek, Koyun, ve Keçi Peynirlerinden oluşuyor. Örgü ve Hellim Peynirlerinin yeni katıldığı bu özel aile, damak tadına önem veren, keyifle peynir yiyenler için. Yapımı emek ve ustalık isteyen bu peynirler, SÜTAŞ’ta doğal lezzetleri ve vitamin değerleri korunarak tamamen katkısız ve en hijyenik şekilde üretiliyor.
Bu özel peynirler, her öğünde sofraları şenlendirecek
Anavatanı Kıbrıs olan hellim peyniri, kendisine özgü lezzeti ve yapısı ile diğer peynirlerden kolayca ayrılıyor. Sütaş Hellim Peyniri çiğ olarak tüketilebildiği gibi, tavada kızartılarak ya da ızgarada pişirilerek de eşsiz lezzetler elde ediliyor. İster kahvaltı sofranızda ister yeşil salatanızın üstünde, her öğünde sofranızı şenlendiriyor.
Saç örgüsü biçimi verilerek üretilmiş, yapımı büyük emek isteyen bir diğer özel lezzet olan Sütaş Örgü Peyniri, kendine özgü tadı ve yapısı ile örgü peyniri sevenlere, çeşit arayanlara, her öğün tüketilebilecek tam kıvamında bir lezzet sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.