SÜTAŞ’lılar son buluşmada doyasıya eğlendi

SÜTAŞ’lılar son buluşmada doyasıya eğlendi
Karacabey SÜTAŞ’ın “Yaza Merhaba Yemekleri”ni bu yıl dördüncüsü ve sonuncusu dün akşam Borsa Lokantası Yazlık Bahçesi’nde kusursuz bir organizasyonla gerçekleşti.
Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel, İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Aksaray Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Erhan Keleşoğlu, Üretim Genel Müdür Yardımcısı Murat Arat, İç Hizmetler yöneticisi Yaşar Kaya, İnsan Kaynakları Uzmanı Dilay Çalışkaner, Üretim Müdürü Emin Çolakoğlu, Süt Alım Ön İşletme Müdürü M.Akif Özgür ve çok sayıda Sütaş çalışanı geceye katılanlar arasında yer aldı.
Üretim Genel Müdür Yardımcısı Murat Arat bu yıl sonuncusu yapılan Geleneksel Yaz Yemekleri’ne katılanlarla onur duyduğunu dile getirdiği kısa bir konuşmayla açılışı yaptı.
Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel “Aksaray çalışanlarının da aramıza katılmasıyla uzun ve yeni bir çalışma dönemine giriyoruz. Önümüzde daha çok çalışmamızı gerektiren bir sezon başlıyor. Sütaş ailesinin her geçen gün biraz daha büyümesine katkı verenlerle birlikte olmaktan çok memnunum” diye kısa bir konuşma yaptı.
Geceye, Sütaş Yöneticilerinin yanı sıra, daha önce yapılan yemeklere katılamayan 300 işçi eşleriyle birlikte katıldı. Sütaş’ın gelenekselleşen eğlence gecesinde, Grup Sıla söylediği parçalarıyla konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı. Geç saatlere değin doyasıya eğlenen Sütaş’lılar bol bol moral depoladılar.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.