SÜTAŞ’lılar emekli olan personeli uğurladı

Karacabey SÜTAŞ Fabrikası’ndan emekli olan personel için düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşadı.
Ticaret Borsası Lokantası’nda, SÜTAŞ’ta güvenlik görevlisi olarak çalışan Ahmet Keskin, iç hizmetler elemanı Şaban Özek ve Personel Şefi Cengiz Çoşkun’un emekliye ayrılmasından dolayı veda gecesi düzenlendi.
SÜTAŞ tarafından organize edilen yemeğe İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, İnsan Kaynakları Danışmanı Günay Özer, Sütaş emeklisi Orhan Efe, Emekli Binbaşı Ayhan Şahin ve emekliye ayrılan personelin mesai arkadaşları katıldı.
SÜTAŞ İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, emekliye ayrılan Personel Şefi Cengiz Çoşkun’un 41 yıllık çalışma hayatının 22 yılını SÜTAŞ’ta geçirdiğini belirtti. Taşer, “Dört yıldır sizlerle birlikteyim ve SÜTAŞ her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu süre zarfında sizlerle çok şey paylaştık. Kendilerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Taşer, Cengiz Çoşkun’un uzun süredir SÜTAŞ’ta olmasından dolayı ondan çok şey öğrendiklerini ve öğrenmeye de devam edeceklerini belirtti. Taşer, Cengiz Coşkun’nun yerine Halis Kara’nın geçeceğini de sözlerine ekledi.
İnsan Kaynakları Danışmanı Günay Özer de yaptığı kısa konuşmada 10 yıldır SÜTAŞ’ta çalıştığını ve Cengiz Çoşkun gibi bir çalışanı uğurlamanın zor olduğunu belirtti. Günay, emekli olan tüm personele teşekkürlerini ileterek, yaptıkları hizmetlerin hiçbir zaman unutulmayacağını kaydetti.
Emekliye ayrılan personel adına konuşan Cengiz Çoşkun, “Bu süre zarfında sizlerle çok şey paylaştık. Eğer sizi istemeyerek de olsa üzdüysek özür diliyor ve hakkınızı helal etmenizi istiyorum” dedi.
Hep birlikte yenen yemeğin ardından, gecenin sonunda emekli olan Ahmet Keskin, Şaban Özek ve Cengiz Çoşkun’a çam sakızı çoban armağanı veda hediyesi verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.