Sütaş’ın futbol organizasyonu başlıyor!

 

Sütaş A.Ş.'nin her yıl geleneksel hale getirdiği “Süt Kupası Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın sekizincisi, 24 Nisan 2012 tarihinde başlıyor.

            Karpet Halı Saha Tesisleri'nde yapılacak turnuvada 4 grup halinde 19 takım mücadele edecek. Organizasyon için geri sayım başladı.

Turnuvanın A Grubu'nda; Tarfaş Sütgücü, Ambar Leaon, Ayraniç, Real Pastörize ve Dangers Tarfaş yer alırken, B Grubu'nda; Tekniks, İdarisaray, Ürün Deportivo, Sevkiyat İdmanyurdu ile Tarfaş 35 – 45 bulunuyor.

            C Grubu’nda; Kaymaksız United, Toz 80’ler, Tarfaşspor ve Tarfaş Mortal mücadele ederken, D Gurubu’nda ise Stajyerspor, Tarfaş Yem, F.C Çelikspor, Sütaşkı Yıldızları, Tarfaş Young Boys ter dökecek.

Turnuvanın açılış maçında geçen yılın şampiyonu İdarisaray, Ürün Deportivo ile karşılaşacak.

Hakem Şaban Çolak yönetiminde nefesleri kesecek olan maçlar her Salı, Çarşamba ve Cuma günleri saat 20.00 ile 22.00 arasında oynanacak.

Organizasyonun Komite Başkanlığını İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Şefik Etçi yaparken, Tertip Komitesi’nde; Çetin Yağcı, Zafer Ertuğal, Berhan Şen, Sezgin Sönmez, Yüksel Yapa, Şenol Alver, Yavuz Atalay, Kemal Yılmaz, Behlül Bora, Şeref Genç, İrfan Tetik ve Osman Güldiken yer aldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.