Sütaş’a, Maliye’den ödül yağmuru

Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’ın gelirler vergisinde il birinciliği, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından ödül yağmuruna tutuldu.
Karacabey Sütaş tesislerinde yapılan ödül törenine, Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam, Vergi Denetmenleri Başkanı Recep Gürler, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve çok sayıda üye katıldı.
Ödül töreninde, 2007 yılında 1 milyon 570 bin 567 YTL ödeyen Yılmaz Bursa vergi rekortmeni olurken, kurumlar vergisi sıralamasında 7 milyon 165 bin 67 YTL ödeyen Sütaş beşinci oldu. Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam, Muharrem Yılmaz’a teşekkür plaketini sunarken Sütaş’ın gösterdiği ticari başarının en önemli göstergesi olan bu vergi rekortmenliğinden dolayı Yılmaz’ı kutladı ve başarılarının devamını diledi.
Karacabey Kurumlar vergi sıralamasında Sütaş’ın 1.’lik ödülünü de, Karacabey Vergi Dairesi Müdürü Hasan Ayrancı, Sütaş Yönetim Sistemleri Başkanı Serpil Veral’a iletti.
Verilen ödüllerin kendileri için onur ödülü olduğunu ifade eden Yılmaz, “Bu toplumun bize emanet ettiği kaynakları en güzel şekilde kullanarak en yüksek geliri elde ederek vergi sıralamasında birinci olduk. Bu ödülleri Sütaş ailesi adına alıyor, teşekkürlerimi iletiyorum. Umut ediyoruz ki çalışmalarımız neticesinde elde ettiğimiz vergi rekortmenliğini daha nice senelere taşırız. Sütaş ailesi sonuna kadar bu ödüllere layık olmaya çalışacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.