Sütaş, “Corporate Games”ten başarıyla döndü

Sütaş, “Corporate Games”ten başarıyla döndü
Sütaş A.Ş., Sportworks tarafından Istanbul’da düzenlenen Türkiye’nin en çok katılımlı amatör spor organizasyonunda 4 farklı branştan başarıyla döndü.
6 farklı dalda, bireysel ve takım bazında 32 sporcuyla etkinliğe katılan Sütaş, Karting’de birincilik, Tenis’te üçüncülük, 5 bin metre koşu ile futbol dallarında altıncılık elde etti.
Futbol’da turnuva birincisi olan Mudanya’nın Yazaki takımıyla hem grup maçlarında hem de finallerde 2 kez karşılaşma talihsizliği yaşayan Sütaş, ilk üçe girmeyi kıl payı kaçırdı.
İlk maçta golsüz berabere kaldığı rakibine ikinci karşılaşmada 2-0 yenilen Sütaş, altıncılıkla yetindi. Turnuva şampiyonu olan Yazaki firmasının kendi çalışanlarından değil de, takıma dışarıdan oyuncu katması tepki topladı. Organizasyon’nun kurum çalışanlarına spor yaptırmak ve takım ruhunu aşılamak amacıyla yapıldığı belirtilirken, Yazaki takımının bu davranışı etik bulunmadı.
Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, organizasyondan başarıyla dönmenin onurunu yaşadıklarını belirtti. Oyunlardaki performanslarından dolayı sporcularını kutlayan Taşer, Karacabey’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.
Karşılaşmalarda Sütaş’ı desteklemek amacıyla bir otobüs taraftar, İstanbul’u inletti. “Sütaş” tezahuratlarıyla İstanbul sokaklarında yankılanan taraftarlar, turnuvaya renk kattı.
Bu yıl 7.si düzenlenen etkinlikle binlerce şirket çalışanını biraraya geldi. Istanbul Corporate Games, bireylere spor yapma alışkanlığı kazandırarak spor kültürünü yaygınlaştırma amacını taşıyor. Takım ruhu ve kurum kültürü aşılamak, rekabet motivasyonlarını geliştirmek gibi misyonlarını üstlenen Corporate Games 1988 yılından beri dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.