Sütaş, “Corporate Games”e katılıyor!

Sütaş, “Corporate Games”e katılıyor!
SÜTAŞ A.Ş., Sportworks tarafından 2003 yılından bu yana Istanbul’da düzenlenen Türkiye’nin en çok katılımlı amatör spor organizasyonuna katılıyor.
6 farklı branşta, bireysel ve takım bazında 32 sporcuyla etkinliğe katılan Sütaş, bugün saat 09.00’da İstanbul’a hareket edecek.
Sütaş organizasyona; takım halinde futbol, basketbol, bowling ve bireysel bazda ise tenis, masa tenisi, karting ile atletizmden katılacak.
2 ayrı futbol takımıyla etkinlikte boy gösterecek olan Sütaş, 5 Karacabey, 2 Aksaray ve 1 de Tarfaş personeliyle çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Profesyonel Lisanslı Antrenör olan İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer’in çalıştırdığı Sütaş Futbol Takımı, Karakaşlar ile Başpınar Halı Saha Tesisleri’nde sürdürdüğü çalışmalarını tamamladı.
Sütaş ve Karacabey’i en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını belirten İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, “Halkımızın ve çalışanlarımızın duaları bizimle olsun. Organizasyondan başarıyla dönmek istiyoruz” dedi.
7.si düzenlenen etkinlikle binlerce şirket çalışanını biraraya gelecek. Istanbul Corporate Games, bireylere spor yapma alışkanlığı kazandırarak spor kültürünü yaygınlaştırma amacını taşıyor. Takım ruhu ve kurum kültürü aşılamak, rekabet motivasyonlarını geliştirmek gibi misyonlarını üstlenen Corporate Games 1988 yılından beri dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştiriliyor.
En küçük işletmeden en büyük holdinglere, üniversitelerden bakkallara kadar tüm sektörlerde herkesin katılımına açık olarak gerçekleşen Corporate Games, şirketlerin bayrak ve formalarıyla katıldıkları “Açılış Kutlaması”, “Oyunlar Partisi” ve “Kapanış Kutlamaları” ile çok zengin bir içerik ve program ile iş dünyasını sportif platformda biraraya getiriyor.
Oyunlarda yüzlerce şirket binlerce şirket çalışanı İstanbul içerisinde farklı mekanlarda 16 ayrı spor branşında mücadele edecek. 16 spor branşı içerisinde; Golf, Basketbol (3’lü), Futbol (7’li), Plaj Voleybolu (4’lü), Voleybol, Dragon Boat, Karting, Dağ Bisikleti, Petanque, Koşu, Yüzme, Tenis, Masa Tenisi, Bowling, Yelken ve Satranç gibi kategoriler yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.