SÜTAŞ çalışanları coştu

    Gecede, Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel, Sütaş Genel Müdürü Serpil Veral, Tarfaş Genel Müdürü Tarık Tezel, Sütaş Genel Müdür Yardımcısı Emin Çolakoğlu, Sütaş İnsan Kaynakları Grup Müdürü Yelda Tavlan, Karacabey Fabrika Müdürü Ayla Etçi, İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Şefik Etçi, Tarfaş İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Bilen hazır bulundu.
Gecenin açış konuşmasını yapan Sütaş Genel Müdürü Serpil Veral, süt ve süt ürünlerinde Türkiye'nin lider markası olan Sütaş'ın, Makedonya'da üretim hazırlıklarına başlandığını kaydetti. Veral, “Günde 5 ton süt işleyerek başlayıp bugün 1800 tona ulaştık. Karacabey ve Aksaray'daki yatırımlarımızdan sonra Makedonya'da da üretim hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi. Sütaş'ı dünyaya tanıtacaklarını belirten Veral, tüm bu başarıların Aksaray yerleşkesindeki 1100, Karacabey merkezde 1500 ve grup çalışanları ile birlikte toplam 4100 sütaşkı ile geldiğini vurguladı.
Veral'ın ardından söz alan Tarfaş Genel Müdürü Tarık Tezel, Sütaş'ın ülkemizdeki en değerli markalar sıralamasında 26. sırada olmasının gurur verici olduğunu belirterek, başarının Sütaş grubunda emeği geçen tüm bireylerin elbirliğiyle sağlandığına dikkat çekti.
Konuşmaların ardından oluşturulan stantta bulunan beze boyalı elleriyle iz bırakan Sütaş çalışanlarının bu el izlerinin yapılacak olan afişle Sütaş'ta sergileneceği belirtildi. Gece, Gökçe'nin seslendirdiği şarkılarla devam etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.