“Süt Toplama Merkezleri”ne Belediye’den destek

*Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Karacabeyli süt üreticilerine destek amacı ile Subaşı, Seyran ve Karasu köyleri için başlattığı ‘Süt Toplama Merkezleri’ projesine, Karacabey Belediyesi’nden de destek gelirken, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Karacabey Belediye Meclis Toplantısı’nda, proje kapsamında önemli bir adım atıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Karacabeyli süt üreticilerine destek amacı ile Subaşı, Seyran ve Karasu köyleri için başlattığı ‘Süt Toplama Merkezleri’ projesine, bir destek de Karacabey Belediyesi’nden geldi.
Karacabey Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Meclis Toplantısı’ndan, bahsi geçen ‘Süt Toplama Merkezleri’nin inşa edileceği arsalar için olumlu karar çıktı. Meclis kararı ile söz konusu arsalar Karacabey Belediyesi’nden Büyükşehir’e devredilirken, inşaat çalışmalarının da kısa sürede start alacağı açıklandı.
“Çiftçinin ve üreticinin daima yanındayız”
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada; ‘Nerede Tarım Orada Varım’ sloganı ile her zaman çiftçinin ve üreticinin yanında olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek, alınan kararın tüm üreticiler için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Karacabey Belediye Meclisi’nin, 04.03.2015 tarih 2015/50 Sayılı Kararı’nda, “Mülkiyeti Karacabey Belediyesi’ne ait Karasu Mahallesi, 8 pafta, 1033 parsel sayılı 63 m2, Subaşı Mahallesi, 6 pafta, 2879 parsel sayılı 3600 m2 ve Seyran Mahallesi, 14 pafta, 2986 parsel sayılı 66,50 m2 miktarlı taşınmazlar üzerinde, Süt Toplama Merkezi yapılması amacıyla, on yıl süreyle Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilmiştir” ifadeleri yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.