Su dinamoları arıza yaptı, sorun kısa sürede çözüldü!

 

Belediye Başkan Vekili Samet Karakaşlar, su kesintilerine yanıt verdi:

Karacabey Belediyesi, dün gazetemizde yayınlanan, “Bir yudum suuu” başlıklı habere yanıt verdi.

            Su kesintilerinin genel arızalardan kaynaklandığı bilgisini veren Belediye Başkan Vekili Samet Karakaşlar, sorunun kısa sürede giderildiğini söyledi.

            Karakaşlar, “Kaynaklardan gelen su yetersiz olduğu için artezyenlere başvuruldu. Hava sıcaklığının da yüksek olması nedeniyle su dinamoları arıza yaptı. Ancak Belediyemiz, azami oranda sorunu gidermiştir” dedi.

            İlçe halkının içme suyu ihtiyacını en iyi şekilde karşıladıklarını ve gece gündüz demeden hizmete devam ettiklerini dile getiren Karakaşlar, “İlçemizin içme suyu ihtiyacı bir taraftan Gölecik kaynaklarından, diğer taraftan da yetişmediği durumlarda takviye olarak yeraltı suları (artezyen) sularından yararlanmak suretiyle ilçemizin içme suyu karşılanmaktadır.

İlçemizin içme suyu analizleri düzenli olarak ilçemiz Sağlık Müdürlüğümüzün istediği şekil ve zamanlarda periyodik olarak yapılmakta ve yapılan içme suyu analizleri düzenli olarak İlçemiz Sağlık Müdürlüğümüze gönderilmekte ve diğer taraftan da Belediyemiz internet sayfasında düzenli olarak yayınlanmaktadır. Bütün raporların tetkiklerinden açıkça görüleceği üzere ilçemiz içme suyunun sağlıklı olduğu ve hiçbir şekilde insan sağlığını tehdit eden bir durum olmadığı açıkça görülecektir.

Belediyemiz hizmetleri bir bütün olarak tüm Belediye çalışanları ile geceli gündüzlü yerine getirilmekte olup, Belediyemizin her hangi bir hizmet birimi halkımıza açıktır. Aynı şekilde Belediye Başkanımızın da kapıları ve telefonları 24 saat halkın emrinde olup, herkese açıktır” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.