SP’den bayram mesajı

Karacabey Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Zeynel Abidin Koçak mesajında, bayramların kardeşlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu hatırlatarak, “Bu bayram keseceğimiz kurbanlar ve yapacağımız dualar huzur ve barış içinde bir Müreffeh Türkiye ile adil bir dünyaya vesile olsun” temennisinde bulundu.
Ülkemizde ve İslam coğrafyasında yaşanan gelişmelerin bayram sevinçlerini hüzne dönüştürdüğünü kaydeden Koçak, “İnsanlığın karşı karşıya bulunduğu kan, gözyaşı, açlık ve sefaletin bayram coşkularının doyasıya yaşanmasına engel olduğunu söyledi. Dünyanın bir uygarlık krizi içinde olduğunu belirten Koçak, “Referansını haktan değil kuvvetten alan ve varlığını işgal, sömürü ve baskı üzerine kuran bir zihniyetin insanlığın sorunlarına çare olması mümkün değildir. Bugün değerlerini insanlığın ortak paydası olarak sunacak adil bir medeniyete ihtiyaç vardır. Bin yıllık evrensel bir medeniyet tecrübesi ile bu iradeyi ortaya koyacak kararlılık bizdedir. Bizim milletimizdedir” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, tüm siyasi partilere seslenerek, küçük hesapların peşinde olmadan küresel emperyalistlerin sömürüsüne karşı sorumluluk ve bilinçle hareket etme çağrısında bulundu. Koçak, “Bizim milletimiz nerede bir mazlum varsa yardımına koşacak, nerede bir mağdur varsa onu kucaklayacak bir geniş yürekliliğe sahiptir. Mısır’da, Filistin’de, Doğu Türkistan’daki zulme karşı sergilediği asil duruş, Suriye’den, Afganistan’dan kaçarak bize sığınan kardeşlerine karşı ortaya koyduğu kardeşlik bunun en güzel örneğidir. Siyasilere düşen görev, halkımızın sahip olduğu bu asalete uygun bir üslup ve sorumluluk ortaya koymaktır. Kısır çekişmelerle, içi boş tartışmalarla vakit harcamak yerine, Büyük Türkiye’yi kurmak ve yeni bir dünya için çalışmaktır. Bu temenni ile hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, bayramın huzur, barış ve adalet dolu bir dünyaya vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.