SP’den anlamlı ziyaret

Karacabey Saadet Partisi yöneticileri önceki gün yeni kurulan, “Tüm Engelliler Sanat Kültür Dayanışma ve Spor Derneği”ni ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.
Dernek Kurucu Başkanı Kadir Altıneler ve yönetim kurulu üyelerinin konuk ettiği Saadet Partililer ayrıca, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü de kutlayarak her zaman yanlarında oldukları mesajı verdi.
Saadet Partisi'nin bu anlamlı ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Dernek Başkanı Altıneler, kuruluş gayeleri hakkında kısa bilgi verdikten sonra şunları söyledi; “Derneğimiz, Karacabey merkez ve tüm köylerimiz dahil olmak üzere erkek, kadın, genç, yaşlı ayırımı yapmadan tüm engelli kardeşlerimizin hayata pozitif bakmalarını sağlamayı amaçlıyor. Tüm engelleri kaldırmak istiyoruz. Aynı zamanda biliyoruz ki her sağlam insan da engelli adayıdır. Engelli kardeşlerimizi sosyal hayata daha çok bağlayabilmek için her türlü faaliyeti yapmak istiyoruz ve bunun için halkımızın, siyasilerin ve sivil toplum kuruluşlarının derneğimize sahip çıkıp destek olmalarını bekliyoruz.”
Saadet Partisi olarak her zaman engelli vatandaşlarla birlik içinde olduklarını belirten İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, bu konudaki katkılarının devam edeceğini dile getirdi.
Samimi bir atmosferde geçen görüşmede her iki tarafın yöneticileri karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.