SP, “Zafere olan inancımız kuvvetlendi”

Karacabey Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, İl Başkanlığı'nın düzenlediği “Seçimlere hazırlık eğitim programı”na katıldı.

Yalova'nın Armutlu ilçesinde 2 gün süren eğitim programında, Saadet Partisi Genel Merkez yöneticileri, il ve ilçe teşkilatları ile eğitimciler hazır bulundu. 

Programın birinci gününde SP Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı Muhittin Yıldırım, Yazar Prof. Dr. Burhanettin Can ile İnegöl Belediye başkanı adayı Avukat Salih Berber seminer verdi. İkinci gününde ise Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtma Başkanı Birol Aydın, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Murat Çolak ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Milli Görüşçülere gün boyunca eğitim verdi.

SP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, toplantı hakkında yaptığı açıklamada, “Dolu dolu 2 gün geçirdik. İlçe teşkilatı olarak programa yoğun bir katılım sağladık. Program çok verimli ve heyecanlıydı. Milli Görüşçüler olarak hem dinlenme, hem de eğitim alma olanağı bulduk. Birbirinden değerli Genel Başkan Yardımcılarımız ve eğitimcilerimiz, teşkilat eğitimi ve yerel seçimlerle ilgili önemli bilgiler aktardı. Eğitim ile birlikte hedeflerimize kilitlendik. Zafere olan inancımız daha da kuvvetlendi. 2014 yerel seçimlerinde Karacabey ve Bursa Büyükşehir başta olmak üzere Türkiye'de seçimlere damga vuracağımıza inanıyorum. Milletvekilliği seçimlerinde de, barajı aşıp meclise gireceğiz. Milletimizin özlem duyduğu hizmetleri vatandaşlarımıza sunacağız” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.