SP, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Karacabey Kurşunlu ve Yeniköy sakinlerinin sorunlarını dinleyen Saadet Partililer, çözüm önerilerini anlattı.
SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kurşunlu ve Yeniköy sakinleriyle bir araya geldi. Büyük ilgiyle karşılanan SP’liler köylülere, Milli Görüş’ün hedeflerini anlattı. “Rüşvet yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz” diye köylülere seslenen SP’liler, “Seçimleri kazandığımızda ilk işimiz Belediye’nin girişine ‘Rüşvet alanda, verende melundur’ yazılı tabela asmak olacak. Bundan sonra da köylerimize yine gelecek ve sizlerle buluşacağız. Meclis üyelerimizle birlikte sizlere projelerimizi ve hedeflerimizi anlatacağız. Desteklerinizi bekliyoruz ve bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyoruz” diye konuştu.
Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Sizler, bizleri çok iyi tanıyorsunuz. Rahmetli Erbakan Hocamız köylünün yetiştirdiği ürünlere ortalama olarak yüzde 312 oranında para verdi. Çiftçimizin o dönemde yüzü güldü. O günleri hiçbirimiz unutamayız. Erbakan Hocamızı hayırla andığını biliyoruz. Hocamız, memleketi için, İslam alemi için ve tüm insanlığın saadet bulması için ömrünü harcadı. Şimdi bizler de onun gerçek talebeleri olarak sizlerden yetki istiyoruz. Destek vereceğinize inanıyoruz. Milli Görüş Belediyeciliği bir markadır. Belediyeleri devrettiğimizde kasaları doluydu. Bizden sonra gelen belediyeler şu anda batak içerisinde. Bin 500’den fazla belediyeye çeşitli yolsuzluklardan dolayı soruşturma açıldı. Bunların içerisinde mecliste bulunan bütün partilerin belediyeleri var. Birbirlerinden farkı var mı? Elbette ki yok? Çözüm, çare ve tek seçenek milletimizin inancı, özü ve kendisi olan Milli Görüş’tür. Yapacağımız çalışmalarda bizlere destek vermenizi bekliyoruz. Gelin hep birlikte köylerimizi, şehirlerimizi yaşanabilir yapalım. Belediyeyi kazandığımızda şehrimizi birlikte yöneteceğiz. Gardiyan belediyecilik değil, garson belediyecilik sunacağız. Makam araçlarından el sallayıp giden başkan değil, sizlerle kucaklaşan, sorunlara çözüm üreten, sizlerin başkanı olacağız. Vereceğiniz oylar geleceğinize, çoluk çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik olacak. Seçimlerinin hayır getirmesini ve insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.”
Köylülerle sık sık bir araya geleceklerini dile getiren SP’liler, ziyaretlerin çok verimli geçtiğini ve büyük bir ilgi gördüklerini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.