SP, köy ziyaretlerine devam ediyor

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Subaşı, İnkaya, Çamlıca ve Harmanlı köylüleriyle buluştu.
Saadet Partililerle köylere çıkarma yapan Çavdarlı, hizmeti ibadet aşkıyla yapacaklarını söyledi. Köylülere seslenen Çavdarlı, “Köylerimiz bizim için önemli. Köylü vatandaşlarımız da bizler için çok değerli. 30 Mart’ta çok önemli bir seçim olacak. Seçimlerde sizlere söz verip sözlerini yerine getirmeyenlere ve seçimlerden sonra sizleri unutanlara ders vermenin tam zamanı. Fırsatı iyi değerlendirin. Saadet Partililer olarak vatandaşımızın aleyhine olacak hiçbir icraat yapmadık. Milli Görüş belediyeciliği bir markadır. Refah Partisi döneminde kazandığımız belediyeleri çöp, çukur ve çamur içinde aldık. Kısa zamanda bu şehirlerimizi yaşanabilir yaptık. Borç içinde devraldığımız belediyeler, merkezi hükümetlere borç verecek duruma getirildi. Bunu tekrar Milli Görüşçüler yapabilir. Rüşvet yemeyiz ve yedirmeyiz. Halkımıza hizmeti ibadet aşkıyla yaparız. Gelin 30 Mart’ta hep birlikte Karacabey’i Milli Görüş belediyeciliğine kavuşturalım” dedi.
Yoğun bir ilginin gösterildiği köy ziyaretlerinde, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyesi aday adaylar, ve Gençlik Kolları Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı’yı yalnız bırakmadı.
Ziyaretlerde, Saadet Partisi’ne üye olanlara rozetleri Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı tarafından takıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.