SP divan toplantısını yaptı

Saadet Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı, önceki gün parti binasında aylık divan toplan-tısını gerçekleştirdi. Parti binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirilen Haziran ayı divan toplantısında kısa bir açış konuşması yapan Teşkilatlanma Başkanı Zeynel Abidin Koçak, toplu raporu temsilci ve üyelere anlattıktan sonra sözü ilçe Başkanı Hamit Çavdarlı’ya verdi.
Parti üyelerinin tümünü özverili çalışmalarından dolayı kutlayarak teşekkür ederek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı, yerel seçimler yaklaşırken tüm teşkilatın bu konudaki çalışmaları tamamladığını belirtti.
Belediyecilik işinin milli görüş misyonuyla olabileceğini vurgulayan çavdarlı, partilerinden Belediye Başkanlığına ve meclis üyeliğine aday adayı olmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.
Divan toplantısında İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı’dan sonra sözü alan Ankara Teşkilatı Marmara Gençlik Kolları Bölge Sorumlusu Naim Öztürk, Türkiye’de her gün gündem değiştiğine değindi.
“Herkes akşamları ekran başında gündemi merakla bekliyor” diyen Öztürk; “Kim halkın iradesine karşı çıkıyorsa ya da engellemeye kalkıyorsa tabi ki cezasını bulacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.