SP çalışmalarını değerlendirdi

Karacabey Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, divan toplantısını yoğun bir katılımla seçim bürosunda gerçekleştirdi.
Aralık Ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği divan toplantısına, Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, İl Seçim Karargâh Başkanı İsmail Özdemir, İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyesi aday adayları ile köy ve mahalle temsilcileri katıldı.
Faaliyet raporunun açıklanmasının ardından konuşan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Teşkilat mensupları olarak durmadan çalışmaya mecburuz. Karacabey’in Milli Görüş belediyeciliğine bir an önce kavuşması gerekiyor. Bunun içinde Milli Görüş’ün her ferdinin seçimlere kadar bütün gücüyle çalışması gerekiyor. Teşkilatımıza güvenimiz tamdır. Yaptığımız ziyaretlerdeki izlenimlere göre bu kez tamam diyebiliriz. Saadet Partisi kazanırsa, Karacabey kazanır” dedi.
Toplantıya misafir olarak katılan İl Seçim Karargah Başkanı İsmail Özdemir, “Milli Görüş belediyeciliği hepinizin bildiği gibi önceki yıllarda efsane hizmetlere imza attı. Şu anda 1520 belediyeye soruşturma açıldı. Bu belediyelerin 600’ü iktidar partisi belediyesi. 400’den fazlası CHP, 200’den fazlası MHP, 96’sı da BDP belediyelerdir. Bunların birbirlerinden farkı ne? İşte bu yüzden acil olarak şehirlerimizin Milli Görüş belediyeciliğine teslim edilmesi gerekir. Milli Görüş belediyeleri işbaşına gelince beyaz masa ve seçtiklerini denetle (SE-DE) projelerini siyasi literatüre yerleştirdi. Parke taşlarını yollara ilk defa Milli Görüş belediyelerinden olan İzmir – Kemalpaşa belediyesi döşedi. Daha nice ilkleri belediyeciliğe biz yerleştirdik. Çünkü biz, insanlığa hizmeti ibadet aşkıyla yapan bir topluluğuz. Karacabey’de kapısı çalınmayan ev, ziyaret edilmeyen esnaf, ulaşılmayan vatandaş kalmasın. Hamit Çavdarlı’yı bilmeyen, tanımayan hiç kimse kalmasın. Yapılan anketlerin genelinde gerçek rakamları ifade etmese de Saadet Partisinin büyük bir yükselişe geçtiği net bir şekilde görülmektedir. Ülke genelinde çok önemli belediyeleri kazanacağımıza eminiz. İl Teşkilatı olarak Bursa’nın 17 ilçesi içerisinde kazanacağımıza inandığımız ilçelerimizden birisi de Karacabey’dir” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından partiye yeni katılanlara rozetleri, Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı ve Bursa İl Seçim Karargah Başkanı İsmail Özdemir tarafından takıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.