SP, çalışmaları hızlandırdı

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, seçim çalışmalarına hız kazandırdı.
Saadet Mahallesi’ni ziyaret eden SP’liler, yoğun ilgiyle karşılandı. SP’ye üye olmak için sıraya giren mahalle sakinlerine parti rozetleri, Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak ve Meclis Üyesi Aday Adayı Fatih Benek tarafından takıldı.
Çalışmaların yoğunlaşacağını dile getiren Hamit Çavdarlı, “Belediye başkanlığı için kolları sıvadığım günden bu yana çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum. Ziyaret ettiğimiz her yerde teveccühle karşılaşıyoruz.
Gösterdiğiniz ilgiden dolayı Saadet Mahalleli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Artarak devam edeceğine inandığım desteğinizle, Karacabey’e Milli Görüş belediyeciliğini kazandıracağız” diye konuştu.
Tek Gıda İş Sendikası’na ziyaret
Saadet Mahallesi ziyaretinin ardından partililer, Karacabey Tek Gıda İş Sendikası Şubesi Başkanı Engin Öz ile bir araya geldi.
Sendika’nın sıkıntılarından bahseden Öz, çözüm beklediklerini dile getirdi. Seçimleri kazanmaları halinde sendikalarla sık sık bir araya geleceklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Çavdarlı, “Karacabey’i halkımız ile birlikte yöneteceğiz. Sivil toplum kuruluşlarıyla, sendikalarla sık sık bir araya gelip sorunları masaya yatıracağız ve çözüm üreteceğiz” dedi.
İlçenin en önemli sorunlarının alt yapı, trafik ve içme suyu olduğunu söyleyen Çavdarlı, Karacabey’i yaşanabilir bir şehir yapabilmek için çok çalışacaklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.