SP: Ateş kapıya dayandı

Karacabey Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Eylül ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği divan toplantısını teşkilat binasında gerçekleştirdi. Toplantıya Bursa İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Burak Çelik, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Teşkilatı ve mahalle temsilcileri katıldı.
Teşkilat Başkanı Gürsoy Yıldız’ın Eylül ayında yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdiği toplantıda, aylık faaliyet raporunun okunmasından sonra İl Yönetim Kurulu Üyesi Burak Çelik söz aldı. Çelik konuşmasında, “Ülkemiz her geçen gün kaosa doğru sürükleniyor. Ateş maalesef ki kapımıza dayandı. Siyasi iktidar, bu gelişen olaylar karşısında hiçbir olumlu adım atamamaktadır. Yaşanan son olaylar Büyük İsrail’in kurulması için oynanan oyunun bir parçasıdır. Bu Siyonistler 1897 yılında İsviçre’nin Basel şehrinde toplanıp Siyon kongresi yaptılar. Bu toplantıda 7 maddelik karar alındı ve şu anda bunlar adım adım gerçekleştirilmektedir. Bu kararlar sırasıyla şunlardır:
‘1) İnsanları aç bırakacaksın. 2) İşsiz bırakacaksın. 3) Borca esir edeceksin. 4) Dininden uzaklaştıracaksın. 5)Parçalara böleceksin. 6) Parçaları birbiriyle savaştıracaksın. 7) Daha sonra bu parçaları Büyük İsrail’e vilayet yapacaksın.’
Görüldüğü gibi planlarını adım adım gerçekleştiriyorlar. Bu gidişatın sonu iyi değildir. Çare yok mu? Elbette var. Tek çare ve çözüm Saadet Partisi ve Milli Görüş’tür. İslam Birliğinin kurulmasıdır. Allah’ın izniyle , milletimizin tercihi ve teveccühü ile Saadet Partisi 2015 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde meclise girecek ve Siyonizmin planlarını yine bozacaktır. İslam Birliği de en kısa zamanda kurulacak ve Müslümanlar geçmişte olduğu gibi yine izzetli ve şerefli günlerine kavuşacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.