“Sözümüzü en iyi şekilde yerine getireceğiz!”

İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı, gerçekleşen İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’nda Bursa İl Teşkilatından, Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu’na seçilen İYİ Partilileri kutladı.

İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayında tek aday olan Meral Akşener, kayıtlı 1379 delegeden oy kullanan 1289 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkan seçildi. “Millet Bizi Çağırıyor” ana teması ile gerçekleşen kurultayda konuşan Akşener, “Türkiye’nin cesur evlatları; 2. Olağan Kurultayımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Pandemi şartları gereği, misafir davet edemediğimiz bir kurultay yapıyoruz. Aklı bugün burada olan, aklı sizlerde kalan, yüreği sizlerde atanlar var. Ekranları başında, radyoda, internette, sosyal medyada bizi izleyen aziz milletimize selam olsun” dedi.

Meral Akşener, “Önümüzdeki dönemde kısır siyasi tartışmalardan sıyrılıp, yeni bir uyanış için geliştirdiğimiz çözümleri konuşacağız. Türk milletini hayallerimize ortak edeceğiz ve göreve geldiğimizde en iyi bildiğimiz işi yapacağız, devlet nasıl yönetilmiştir dosta düşmana göstereceğiz. Mesele ben değil biz diyebilmekte, işte bizim yolumuz budur. Buyurun şimdi ayağa kalkın. Millet bizi çağırıyorsa oturmak olmaz. Şu andan tezi yok hep ayakta olacağız” şeklinde konuştu.

Kurultayda tekrar İYİ Parti Genel Başkanlığına seçilen Meral Akşener’i kutlayarak, kurultayın Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı da yaptığı açıklamada, “Bursa’yı en iyi şekilde temsil ettik ve sözümüzü de en iyi şekilde yerine getireceğiz. İYİ Parti 2. Olağan Kurultayında Bursa’mızdan Genel İdare Kuruluna seçilen ve kurultay divanımızı yöneten başta Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu olmak üzere, Ahmet Kamil Erozan, Hasan Toktaş, Müberra Çakır, Sermin Can Özensoy ve Merkez Disiplin Kuruluna seçilen Şeyda Şahin’in, Bursa’mıza ve tüm teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diler, Türkiye’mize İYİ’lik getirmesini temenni ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.