“Sözümüz var!”

Karacabey Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, 29 Kasım 2020 Pazar günü yapılacak olan 7. Olağan Kongre ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Koçak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Saadet Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı olarak 29 Kasım 2020 Pazar günü 7. Olağan kongremizi yapacağız. Bizler Saadet Partisi olarak attığımız en küçük bir adımı dahi önemsiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların teşkilatımızın gücüne yakışır bir şekilde olması ve amacına en etkili şekilde ulaşabilmesi için çalışmalarımızda bütün ayrıntıları titizlikle ele alıyoruz.

Bu sebeple, yapılması muhtemel seçimlere daha güçlü bir şekilde girebilmek için, kanuni bir süreç olan kongremizi 29 Kasım 2020 tarihinde yapmaya karar verdik. Bizler güçlü bir teşkilatız. Yapacağımız kongreyi de bir vesile bilerek gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katacağız. Çalışmalarımıza ara vermeden, kongreden alacağımız heyecan ve enerji ile devam edeceğiz. Ayrıca; Kongremize Genel Sekreter Mesut Doğan Bey’in katılacak olması da bizleri heyecanlandıran ayrı bir konudur.

Bizler Karacabey teşkilatı olarak bu heyecanı ve coşkuyu kongremizde yaşayacağız. Ancak, bu heyecanımızı sadece teşkilat mensuplarımızla ve üyelerimizle yaşamak istemiyoruz. Halkımıza bu zor günleri yaşatanlara, Halkımızı faiz lobisinin kucağına itenlere, Milli kaynaklarımızı yok pahasına peşkeş çekenlere, Ülkemizi Avrupa Birliği kapılarında bekletenlere, bize attığı bunca kazığa rağmen hala ABD’yi müttefik, İsrail’i dost olarak kabul edenlere, ekonomimizi kapitalist sermayeye teslim edenlere, Reel Politik’e teslim olanlara, Arakan’ı, Libya’yı, Doğu Türkistan’ı, Suriye’yi, Irak’ı, Filistin’i, Libya’yı, kana bulayanlara, başta Afrika kıtası olmak üzere insanlığı açlığa mahkum edenlere karşı söyleyecek sözümüz var.

Tarihteki şanlı yerini alacak Yeniden Büyük Türkiye’yi kurmak, Hakkın, adaletin, refahın, özgürlüğün, paylaşmanın, sevginin ve barışın tesis edileceği, inanç değerlerimize uygun yeni bir dünyayı kurmak için bu milletimize sözümüz var. 29 Kasım 2020 Pazar günü Saat:14.00’te Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştireceğimiz ve sözümüzü tazeleyeceğimiz 7. Olağan Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.