Sözde değil, özde Atatürkçülük önemlidir!

Karacabey Cumhuriyet Alanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'nın kuş pislikleri içinde kalması vatandaşı isyan ettirdi.
    Böylesine kutsal bir anıtın temizlenmemesini eleştiren İrfan Şentuna isimli duyarlı vatandaş, yetkilileri ve siyasileri göreve çağırdı.
    Atatürkçülüğün sözde değil, özde yapılması gerektiğini vurgulayan İrfan Şentuna, tüm halkı bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.
    Atatürk'ün bu ülke için çok şey ifade ettiğini söyleyen Şentuna, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dahi anıtın temizlenmemesi hayret vericidir. Kuş pislikleri içinde kalmış Atatürk heykelinin el üstünde tutulması ve sıkça temizlenmesi gerekir. Atatürkçülük sözde değil, özde olmalıdır. Bu kadar önemli bir sorunun dikkatlerden kaçmasına bir anlam veremedim. Yetkililer uyuyor mu?” dedi.
    Atatürk Anıtı'nın bir an önce temizlenmesini isteyen İrfan Şentuna, “Gidip heykeli incelesinler. Anıtın ve Atatürk heykelinin birçok yerinde kuş pislikleri var. Bunları görünce içim parçalandı. Belki bazıları, “Heykel” diye önemsemeyebilir ancak benim için her şeyden değerli. O nedenle de bir vatandaş olarak Atatürk Anıtı'nın sıkça temizlenmesini talep ediyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.