Soruşturma titizlikle yapılmalıdır!

SP İlçe Başkanı Yıldız, Afyonkarahisar’daki patlamaya dikkat çekti:

Karacabey Saadet Partisi Başkanı Gürsoy Yıldız, önceki gün Afyonkarahisar’da 25 askerin yaşamını yitirmesine neden olan elim patlama ile ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Yıldız, “Millet olarak hepimizin yüreğini yakan bu acı olayda şehit olan bütün askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Şehit askerlerimizin ailelerine de sabırlar niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yapılması gerektiğine dikkat çeken Yıldız, “Maalesef gün geçmiyor ki, yüreğimize yeni bir kor, yeni bir ateş düşmesin. Her gün teröre verdiğimiz şehitlerin acısı yüreğimizde dinmeden, Afyonkarahisar’dan gelen bu acı haberle bir kez daha yıkıldık. Her şey bu kadar basit olmamalı. Bu evlatlarımızı kolay yetiştirmiyoruz.

Saadet Partisi olarak, bu vahim olayla ilgili soruşturmanın bütün yönleriyle araştırılıp, her türlü kuşkunun açıklığa kavuşturulmasını istiyoruz. Olayda ihmali bulunan sorumlularla ilgili de gereken işlemlerin yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yıldız son olarak, “Cenab-ı Allah milletimizi daha büyük acılardan ve felaketlerden korusun. Milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” şeklinde sözlerini bitirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.