SİYONİZMLE MASA ALTINDAN EL SIKIŞAN İKTİDAR ; AKP

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

“Dinci ve İslamcı ” geçinen siyasi partilerin dilinden eksik etmediği “Siyonizm” denilen vahşete ekonomik güç kazandırmakta, ne yazık bu iktidarların tekelindedir! Örneğin; İsrail’den ödül almışlardır. Örneğin : Cumhuriyet tarihinin İsrail ile en çok ticari ve askeri anlaşma yapan hükümeti Akp’dir. Örneğin; Filistinlilere atılan bombaların gazının satışına onay veren hükümet Akp’dir. Örneğin; ABD’deki Yahudi lobisinin Türkiye ‘de faaliyetlerini arttırdığı zamanlar Akp ve o düşüncedeki partilerin iktidarındadır. Örneğin; Cargill’in atılan tohumlarını; gübreleme ve sulama, koruyup kollama görevi de Akp’nindir.
Cumhuriyetçiler, Atatürkçüler, Milliyetçiler, Yurtseverler, Yurtsever Sosyalistler tek bir cephede buluşur; Tam Bağımsız Türkiye. Ya Akp ve benzerleri yani liberaller, Vatansız Solcular, Hdp’liler, Amerikancılar, Ab’ciler, İkinci Cumhuriyetçiler nerede buluşur? Ulusun Mal Varlıklarının emperyalizme, kapitalizme, siyonizme, kara paracılara, mafya-tarikat sistemine sunulması hizmetinde…
Özelleştirmeyle Cargill’in NBŞ (Nişasta Bazlı Şeker)’sine sunulacak fabrikalarımızın ve Halk Sağlığımızın Ulusumuza ve Devletimize kaybettireceklerine bakalım. Özelleştirilecek şeker fabrikalarına pancar satan üretici sayısı 47.758’dir. Bu durumda Türk Şekere pancar satan üreticilerimizin %71’i artık pancar üretemez duruma düşeceklerdir. Diğer bir deyişle, 1935 yılında kurulan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş tasfiye edilmektedir. Özelleştirilecek fabrikaların toplam pancar işleme kapasitesi yılda 8 milyon 603 bin tondur. Bu tutar, Türk Şekerin toplam kapasitesinin %66’sına denk gelmektedir.16 yılda 368 bin çiftçi pancar üretiminden kopartılmıştır. Akp, Türk çiftçisine darbe indiriyor, üretime darbe indirerek Türkiye ‘yi batırıyor. 14 Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi, sanayide, tarımda ve hayvancılıkta üretimi zayıflatacak, dışalımı kışkırtarak, Türkiye ‘nin dışa bağımlılığını arttıracaktır.
Genetik yapısına müdahale edilmiş olan mısırdan üretilen tatlandırıcıların Halkımızın sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri bilinmektedir. Kansere neden olduğu Bilim İnsanlarınca öne sürülmektedir. Nitekim 11 Gelişmiş ülke 6 yıl önce Şeker Pancarı üretimini ana hedef belirlemiş, stratejik ürün kapsamına almıştır. 6 yıl önce bu karar alındıktan sonra bir ayı bile bulmadan Akp hükümeti NBŞ oranını %15’den %22,5 çıkarmıştır! Ne büyük bir rastlantı! Aynı süt tozu gibi DP’nin devamı olduğunu ilan eden Akp’de Türk Ulusunun sağlığını NBŞ’ye teslim etmektedir.
Gayrimilli ve siyonizmle masa altından el sıkışan Akp ve ABD ile AB çıkarlarını Ulusal çıkarlardan önce tutanlar bu ülkenin hükümeti, iktidarı olamaz. Türkiye’yi ancak ve ancak Milli Hükümet bu çıkmazlardan kurtarır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.