Siyaseti bırakmadım!

Karacabeyliler Derneği’nin konuğu olan AKP eski İlçe Başkanı Halit Türkkan, samimi açıklamalar yaptı:

Programın açılış konuşmasını yapan Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, “Biz kardeşlerimize sürekli olarak 'Düşünceniz, hangi parti ile ölçüşüyorsa o partiye üye olun ve o dava uğrunda çaba gösterin' diyoruz. Siyaset ülkelerin geleceğini belirleyen önemli bir kavramdır.
Gönlündeki partiye üye olan biri belki de Türkiye'ye yön verebilecek bir cevherdir ve o siyasi parti sayesinde bir yerlere gelebilir. Köylerimiz, ilçemiz, Bursa'mız hatta ve hatta ülkemiz adına çok güzel işlere imza atabilir” dedi.
Karacabey'de AKP'nin kurulmasından bu günlere değin büyük emeği bulunan eski İlçe Başkanı Halit Türkkan'dan övgüyle bahseden Yüksel Ceylan, “Halit hocamızın Karacabey ve köylerinde yaptığı çalışmalar sayesinde, herkesçe bilinmekte ve takdir görmektedir. Sayın Türkkan'ın, Karacabey'in bütün köylerine yaptığı hizmetler unutulmamaktadır” diye konuştu.
Başarı birlik ve beraberlikle olur
Karacabeyliler Derneği'nin konuğu olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Halit Türkkan ise, birlik ve beraberliğin önemine değindi.
AKP'nin kuruluş aşamasında kendisine görev verildiğini, birkaç günlük sürecin ardından emekliliğini tamamladığını ve resmen İlçe Başkanlığına getirildiğini belirten Türkkan, görevi süresince tüm insanlara eşit mesafede kalmayı ilke edindiğini söyledi.
İlçe Başkanlığında insanların sorunlarıyla birebir ilgilendiğini ve hiçbir köy muhtarının talebini geri çevirmediğini kaydeden Türkkan, tüm köylerle el ele çalışarak başarılı olduklarını ifade etti.
Çalışkan adaylara tam destek
Karacabeyli milletvekili Önder Matlı'nın seçim döneminde hep yanında olduğunu vurgulayan Halit Türkkan, bu başarıda kesinlikle katkısı olduğuna dikkat çekti.
Karacabey'den Matlı gibi çalışkan ve milletvekilliği görevini yapabilecek adaylara her zaman destek vereceğini belirten Türkkan, başarının ancak birlik ve beraberlik içinde gerçekleşebileceğini savundu.
Kozmik yapıyı Karacabeyliler Derneği kırıyor
Karacabey'in kozmik yapısının kalıplaşmış olduğuna dikkat çeken Türkkan, “Bursa'da kurulan ve kimliğimizi taşıyan derneğimiz, bu zincirin ve kozmik yapının ortadan kalkması için önemli işlere imza atıyor. İnanıyorum ki, Karacabeyliler Derneği ile ilçe halkı birleşerek makus talihimizi hep birlikte yeneceğiz” dedi.
Siyaseti bırakmadım!
Bir üyenin “Sayın başkanım, şu an itibarı ile aktif siyaseti bıraktınız mı?” şeklindeki sorusuna yanıt veren Türkkan, “Hedeflerimiz son bulmamıştır. Siyaseti bırakmak için daha çok erken. Zaman her şeyin ilacıdır, ne gösterir kimse bilemez” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.