“Sınav”dan iki yeni hizmet!

Sınav Dergisi Dershaneleri Karacabey Şubesi, “Bire Bir Eğitim ve Öğretim Modeli”ne verdiği önemin yanı sıra, “Sınav.net” ve “Ödev Bilgilendirme Sistemi” ile de fark yaratmaya devam ediyor.
Konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Rehberlik-Ölçme Değerlendirme Uzmanı Dilek Karaman, öğrencilerinin başarılı olmasını hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini anlattı.
“Bire Bir Eğitim ve Öğretim Modeli”nin işleyişi hakkında bilgi veren Karaman, “Bire Bir sayfalarını açarak öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda öğretmenlerimize isimlerini yazdırıyoruz. Bazı öğrencilerimiz isimlerini yazdırmakta çekingen kalıyor. Ancak böyle durumlarda öğretmenlerimiz devreye giriyor ve derslerinde eksik gördükleri konuları öğrencilerimize kendileri birebir yazdırıyor. Böylece hiçbir öğrenciyi kaçırmamış oluyoruz. Çünkü her öğrenci sistemimizde kayıtlı durumdadır.
Siteme ve programa önem veriyoruz!
Sınav Dershanesi’nin en önemli farkı sistemli ve programlı çalışmasıdır. Her şey bir zincir şeklindedir. Birini eksik yaptığınızda her şey alt üst olur. Bu yüzden programa uymak durumundayız. Şu an verdiğimiz eğitimlerin yanında velilerimize, öğrencilerimizin bütün sınav bilgilerini, aldığı puanları, devam-devamsızlık durumlarını ‘Sınav.net’ üzerinden atmış olduğumuz mesajlarla iletiyoruz.
Bu hizmetimizin yanı sıra yeni ve çok etkili olduğu uzmanlar tarafından kanıtlanan bir sistem daha ekledik. O da ‘Ödev Bilgilendirme Sistemi’dir. Bu sistem ile her öğretmenimiz, öğrencilerimize tarafımızca sağlamış olduğumuz konu anlatımlı kitaplardan, soru bankalarından ve yaprak testlerden ödev veriyor.Verdiğimiz bu ödevleri takip anlamında artık veliye de ‘Sınav.net’ üzerinde mesaj gönderiyoruz. Böylece veli de hangi ödevlerin verildiğini biliyor. Evde öğrencisini bu anlamda takip edebiliyor.
Daha sonra verilen ödev öğretmenlerimiz tarafından kontrol ediliyor. Veli yeniden öğrencinin ödevini yapıp yapmadığı konusunda uyarılıyor. Bu bağlamda velilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin yanında sistemi de hediye etmenin haklı gururu içerisinde oluyoruz. Sınav’ın farkı işte budur” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.