Sinan Çifti Tuğrul Türkeş’i terletti!

Karacabeyli Sinan Çiftçi, katıldığı canlı yayın programında bu kez MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i terletti. Çiftçi’nin sorularıyla zor anlar yaşayan Türkeş, “Sinan Çiftçi MHP’ye öyle bir yüklendi ki, kardeşimi unutacak hale geldim. Siz hesap edin” dedi.
Sinan Çiftçi, farklı üniversitelerde öğrenciler ile birlikte Kanal D’de canlı yayınlanan ‘Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ programına katıldı. Programın konuğu olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i sorularıyla terleten Sinan Çiftçi, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye de eleştiri yağdırdı.
MHP’nin, ‘yuvasına yılan yaklaştığını görerek uçamayan kuş’ görüntüsü verdiğini dile getiren Sinan Çiftçi, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin görevini bırakması gerektiğini belirtti. Bahçeli’nin 17 yıllık genel başkanlık sürecinde 12 seçim kaybettiğini anımsatan Çiftçi, MHP’nin iktidar olmasını düşleyenlerin Bahçeli’nin arkasına sığınmamasını söyledi.
Sinan Çiftçi’nin Tuğrul Türkeş’e yönelttiği sorulardan şunlar öne çıktı;
“Babanız Alpaslan Türkeş’in vefatından sonra MHP’de genel başkanlık yarışına katıldınız. Bu seçimi kaybettikten sonra MHP’den ayrılıp Aydınlık Türkiye Partisi’ni kurdunuz. Daha sonra Doğru Yol Partisi’nden milletvekili adayı oldunuz. Bunlar babanızın mirasını devam ettirmediğiniz anlamına gelmiyor mu?
Kardeşiniz Ahmet Kutalmış Türkeş, AKP’de siyaset yapıyor. Alparslan Türkeş’in mirasının devamı siz misiniz? Yoksa kardeşiniz mi?
MHP, yuvasına yılan yaklaştığını gören ve henüz uçamayan bir kuş gibi cıvaklayıp duruyor. Devlet Bahçeli 17 yıldır genel başkan. 12 seçim kaybetti. Halen başbakan olmayı mı düşünüyor? Alpaslan Türkeş’in mirasçısınız. MHP’nin iktidar olmasını düşleyen birisinin Bahçeli’nin arkasına sığınması doğru mu?”
Öğrencilerin yönelttiği zor sorulara bazen rahat cevaplar veren Türkeş, bazen de köşeye sıkıştı.
Sinan Çiftçi’nin, Ahmet Kutalmış Türkeş ile ilgili sorduğu soruyu unutan Tuğrul Türkeş, “Sinan Çiftçi MHP’ye öyle bir yüklendi ki, kardeşimi unutacak hale geldim. Siz hesap edin” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.