Sinan Çiftçi’nin Ankara temasları

Karacabeyli Sinan Çiftçi, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı milletvekillerini ziyaret ederek “Karacabey soğanı maketi” hediye etti.
Sinan Çiftçi, Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundu. CHP Eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil’in misafiri olan Çiftçi, Ankara temaslarını paylaştı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde temaslarda bulunan Sinan Çiftçi, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Genel Sekreter Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na, Karacabey Ticaret Borsası tarafından yaptırılan Karacabey soğanı maketi hediye etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makam odasında görüşen Sinan Çiftçi, Kılıçdaroğlu’na kişisel siyasi hedeflerinin yanı sıra Karacabey’in sorunlarından da bahsettiğini dile getirdi. Karacabey çiftçisinin zor günler yaşadığını Kılıçdardaroğlu’na aktardığını belirten Sinan Çiftçi, Kılıçdaroğlu’nun ise, Karacabey’e çok önem verdiğini ve seçim vaatlerinde çiftçiye özel yer ayıracağını dile getirdiğini belirtti.
“Üçlü olsun, Karacabey güçlü olsun diye yola çıkanlar Karacabey’e hizmet etmiyor. Karacabey’in milletvekili var ama kağıt üzerinde” diyen Sinan Çiftçi, Kılıçdaroğlu’ndan Karacabey’e önem vermesini ve çiftçinin sorunları ile daha yakından ilgilenmesini istediğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.