Sinan Çiftçi neden açıklama yapmıyor?

*Yandaş medya, “CHP’nin Tosuncuğu, işadamlarını dolandırdı” diyerek bir haftadır kıyametleri koparırken, Sinan Çiftçi’nin sessiz kalması ve Facebook hesabını kapatarak ortadan kaybolması kafaları karıştırdı.
*Sinan Çiftçi’nin Annesi, CHP İlçe Başkanı Ayfer Çiftçi, oğlunun Yüksek Lisans yapmak için İngiltere’ye gittiğini söylüyor. Ancak, Sinan Çiftçi’nin henüz okulunu bitirmediği öğrenildi.
*Ankara Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi olan Sinan Çiftçi’nin, bomba gibi patlayan olaylar karşısında kayıplara karışması, “Normal değil. Bildiğimiz Sinan Çiftçi, normal koşullarda suskun kalmazdı, anında sahne alırdı. Bunda bir bit yeniği olabilir” şeklinde yorumlara neden oldu.

Karacabey CHP İlçe Başkanı Ayfer Çiftçi’nin oğlu Sinan Çiftçi’nin, yandaş medyada yer alan, “İhale bağlarım. Belediye Başkanı adayı yaparım” masallarıyla tokatçılık yaptığı haberleri gündeme bomba gibi düştü.
Sosyal medyada ve yandaş medyada, Sinan Çiftçi’nin üzerinden CHP’yi yıpratma amaçlı kullanılan söz konusu haberler, Bursa’da ve Karacabey’de bir anda gündemin ilk sırasını oluşturdu.
Halk TV’de, “Genç Gündem” adıyla program yapan 24 yaşındaki, Ankara Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Sinan Çiftçi’nin bir çok işadamıyla birlikte, kız arkadaşının babasını da dolandırdığı ileri sürüldü.
Yandaş medyadaki haberlere göre, özellikle CHP’li Belediyelerden “İhale bağlarım. Belediye Başkanı adayı yaparım” sözleri vererek bir çok işadamını tokatladığı ileri sürülen Sinan Çiftçi’nin ortadan kaybolduğu iddia edildi.
Yandaş medyada ve sosyal medyada bu konuyla ilgili bir haftadır kıyametler koparılırken, Sinan Çiftçi’den henüz açıklama gelmemesi bir hayli düşündürücü bulundu.
CHP Karacabey İlçe Başkanı ve Sinan Çiftçi’nin Annesi Ayfer Çiftçi, oğluna siyasi rakiplerinin karalama yaptığını söyledi.
Ayfer Çiftçi’nin yakınlarına; “Oğlum, belediye başkanı olmak istediği için kimse çekemiyor, kıskanıyorlar, iftira atıyorlar. Oğlum şu anda İngiltere’de yüksek lisans yapıyor” dediği öğrenildi.
Yandaş medya ve sosyal medya bir haftadır, “CHP’nin Tosuncuğu, işadamlarını dolandırdı” haberleriyle çalkalanırken, Sinan Çiftçi’den hala ses çıkmaması ve Facebook hesabını kapatarak ortalıktan kaybolması, kafaları iyice karıştırdı.
Ayfer Çiftçi, oğlunun Yüksek Lisans yapmak için İngiltere’ye gittiğini söylese de, inandırıcı olmadığı dile getiriliyor. Çünkü Sinan Çiftçi’nin henüz okulunu bitirmediği belirtiliyor.
Her taşın altından çıkmasıyla tanınan Sinan Çiftçi’nin, bomba gibi patlayan dolandırıcılık haberleri karşısında suskun kalması, “Gelişmeler normal değil. Bildiğimiz Sinan Çiftçi, normal koşullarda suskun kalmaz. Anında sahne alır. Bunda bir bit yeniği olabilir” şeklinde yorumlara neden oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.