Seyyar Pazarcıların mutlu günü

Seyyar Pazarcıların mutlu günü
Karacabey’de yeni kurulan Seyyar Pazarcılar Derneği Lokali dün törenle hizmete girdi. Belediye Başkanı Ergün Koç ve Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakman’ın da katıldığı törende, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.
Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı İbrahim Ülker, Karacabey’deki seyyar pazarcıların haklarını korumak amacıyla kurulduklarını söyledi. Ülker’in ardından söz alan Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakman, yeni kurulan derneğin Karacabey’e hayırlı olmasını diledi.
Belediye Başkanı Ergün Koç ise, her türlü sivil toplum örgütlerine destek verdiklerini belirterek, “Menfaatleri bir araya getiren sivil toplum kuruluşları sayesinde ancak, sesinizi duyurabilirsiniz. Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilin. Yeni kurulan derneğimiz Karacabey’imize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.
Konuşmalardan sonra, Belediye Başkanı Ergün Koç, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakman, AKP İlçe Başkanı Halit Türkkan ile Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı İbrahimÜlker, derneğin açılışını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.