Sevgiyle büyüyen öğrenciler farkediliyor

Sevgiyle büyüyen öğrenciler farkediliyor
Karacabey Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu, öğrencileri daha iyi yetiştirmek ve SBS sınavlarında başarının arttırılması amacıyla anne ve babalara bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’ın da katıldığı programa, Birey Dergisi Dershanesi katkı sağladı.
Birey Dergisi Dershane Müdür Yardımcısı Bahri Filcan ve Danışman Rehber Öğretmen Sezen Tulgarer, düzenlenen eği-timde anne ve babalara, çocuk-larına nasıl davranmaları gerek-tiğinin mesajlarını verdi.
Dershane Müdür Yardımcısı Bahri Filcan, yaptığı açılış konuşmasında eğitim ve öğretimin önemini vurguladı.
Danışman Rehber Öğretmeni Sezen Tulgarer, velilere çocuklarıyla ilgili teknik bilgiler sundu. Etkin iletişimin nasıl olması gerektiğinden, çocuk üzerindeki sürekli baskıya kadar anne ve babalara ışık tutan Tulgarer, “Çocuklarımızı sürekli eleştirmemeli ve baskı altına almamalıyız. Çocuğun özgüvenini sağlamalıyız. Onları takdir etmesini bilmeliyiz. Her şeyden önemlisi ise, yavrularımıza sevgiyle yaklaşmalıyız” dedi.
Velilerin çocukları üzerindeki etkilerini anlatan Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, sevginin hakim olduğu bir eğitimin olması gerektiğini söyledi.
Ödüllendirmenin başarıdaki yararlarını vurgulayan Turhan, tatlı dil, ilgi ve takip ile istenilen sonuca ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.