“Sevgi çiçeklerimiz kurumasın!”

Karacabey Saadet Mahallesi halkı uyuşturucuya karşı savaş açtı. Muhtar Hüseyin Üzer öncülüğünde başlatılan, “Sevgi çiçeklerimiz kurumasın – Uyuşturucuya hayır!” kampanyasına Saadet Mahalle halkı da tam destek verdi.
Saadet Mahallesi’nin bundan sonra uyuşturucu ile anılmayacağını belirten Muhtar Hüseyin Üzer, bu konuda çok kararlı olduklarını söyledi. Mahalle olarak uyuşturucuya savaş açtıklarını kaydeden Muhtar Üzer, “Bu illetten çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtaracağız. Uyuşturucuyu mahallemizde görmek istemiyoruz. Bunu bitirmek adına sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.
Muhtarlık olarak başlattıkları kampanyaya mahalle halkının yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden de tam destek geldiğini vurgulayan Hüseyin Üzer, “Mahallemizde tek noktadan 3 bölgeyi kapsayan mobese kameraları yerleştirildi. Uyuşturucu satıcılarının kaçacak yeri olmaması adına mobeselerin çoğalmasını istiyoruz. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’müz öncülüğünde mahallemizin çocuk ve gençlerine yönelik uyuşturucu ile ilgili eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Kampanyamıza dikkat çekmek için gerekli yasal izinleri aldıktan sonra yürüyüş gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
Uyuşturucu denen illetin son bulması adına bizler elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuda tek isteğimiz devletimiz bu mücadelemizde bizleri yalnız bırakmasın.
Uyuşturucunun en büyük dostu işsizlik ve yoksulluktur. Bu önemli bir sorun. Mahallemizdeki işsizlik ve yoksulluğun en aza indirilmesi gerekir. Çünkü işi gücü olan birinin uyuşturucu ile işi olmaz. İş sorunu en çok da geleceğimizin teminatı olan ve bizlerin yüzünü kara çıkartmaması için mücadele verdiğimiz gençlerimizde var. Bizlere daha fazla sahip çıkılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.