Şenyurt’dan CHP’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi eski Bursa Milletvekili adayı Mustafa Şenyurt yenilenen Karacabey CHP İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.
Mustafa Şenyurt, Başkan Murat Tanrıverdi ve CHP yönetiminin yoğun katılımıyla karşılandı.
İlçe parti binasında gerçekleşen ziyaret de, Başkan Tanrıverdi, partide büyük emekleri olan Şenyurt’un ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Ziyaret de söz alan Mustafa Şenyurt, “Kongreler ve seçimlerle yoğun ve sıkıştırılmış bir dönemi atlattık. Şimdi, kendimizi restore etmek, kendimizi gözden geçirmek için, hem birey, hem parti, hem de üst yönetimler olarak önümüzdeki fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum. Ziyaretimin amacı, yeni yönetime başarılar dilemektir. Her koşulda partimizin, üyelerimizin ve ilçemizin emrinde olduğumuzu belirtiriz. Bu büyük resmi ve gerici iktidarı devirme hedefini gözden kaçırmadan omuz omuza, bir kişiyi bile fire vermeden kendimizi yenileyerek çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Karacabey bizim için bir zamanlar umutsuz vaka haline gelmişti. Ama birkaç seçimdir kendi içinde bir devrim yarattı ve bu nedenle ilçe örgütünü tebrik ediyorum. CHP ilçe örgütünün ana hedefi 2019 yerel seçimde Karacabey’i alabilmek ve bunu başaracağınıza canı gönülden inanıyorum. Çalışma, inanç ve en kötü şartlarda bile partilerine sahip çıkma konusunda bizimle ne AK Parti ne kara parti, kimse yarışamaz. Cumhuriyet Halk Parti’li olmak, Solcu olmak, Atatürkçü olmak bu devirde hem yürek hem bilek ister. 1,5 milyona yakın üyesi olan CHP’nin her yerde, en ücra köşelerde bile olduğunu görmekteyiz. CHP’li isen mutlaka her yerde zorluklarla, engellerle karşılaşacaksın. Çünkü devlet seni karşısında görüyor. Nereye gidersen git, solcuysan, Atatürkçüysen, çocuğun işe alınmayacak, burs verilmeyecek, bir devlet dairesine gittiğin zaman her türlü zorluk çıkartılacak. İmar durumu, yapı izni alacaksan, acaba neresinde bir eksik buluruz diye uğraşacaklar. Yani CHP’liysen her işin yokuşa sürülecek. Bunu herkes biliyor, tüm Türkiye biliyor. Buna rağmen CHP’ye gönül verenler partisinden vazgeçmiyor. İnancını zerre kadar kaybetmeden partisine sıkı sıkı sarılıyor. Karacabey’i nasıl kazanabiliriz hedefinde bir araya geldiğimiz zaman ve iyi bir aday çıkardığımızda, başka bir tılsıma ihtiyaç duymadan ilçenin kaderini değiştireceğimize inanıyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.