Şener Kahvaltı Salonu çok iddialı

Karacabey Gazi Mahallesi'nde eksikliği hissedilen güzel bir kahvaltı salonu hizmete girdi. Yeni Adliye karşısında önceki gün görkemli bir törenle açılan, “Şener Kahvaltı Salonu” birbirinden leziz ürünleriyle müşterilerini bekliyor.
    Engelliler Derneği eski Başkanı Serhad Çetin Şener'in sahibi olduğu ve Özlem Tokatlı'nın katkı sağlayacağı yeni kahvaltı salonu açılışına ilgi yoğundu.
Açılışa; AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yaşar Gökbayrak, Ömer Matlı İlk ve Orta Okulu Müdürü Harun Ulaş, Esentepe Mahalle Muhtarı Ali Işık, CHP İlçe yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, eğitimciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı'nın duaları eşliğinde hizmete giren Şener Kahvaltı Salonu'nun açılış kurdelesini, AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı kesti.
Yoğun yağmur altında gerçekleşen açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Milletvekili Matlı, “Yağmur demek rahmet ve bereket demektir. Bugün yağmurla birlikte Karacabey'de üçüncü açılış gerçekleştireceğiz. Şener Kahvaltı Salonu'nun bu bölgeye açılması tam isabet olmuş. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
Karacabey halkına en iyi hizmeti sunacaklarını dile getiren İşletme Sahibi Serhad Çetin Şener ise, “Unutulmaz bir kahvaltı yapmak isteyenleri bekliyoruz. Birbirinden leziz ürünlerimizle, hizmette iddialıyız” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.