Şener, güven tazeledi

Şener, güven tazeledi
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği, 2. Olağan Genel Kurul toplantısı Hüdavendigar Mahallesi’ndeki dernek binasında önceki gece yapıldı.
Olağan Genel Kurul toplantı yeter sayısının sağlanmasının ardın-dan, divan kurulunun oluşturularak, iki gündem maddesi dernek üyelerinin oyuna sunuldu.
Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği, 2. Olağan Genel Ku-rul toplantısını yürütmek amacıyla Di-van Başkanlığına İbrahim Çalı, Başkan Vekilliğine Gürhan Muhacir ve katip üyeliğe C. Eylem Zorlu önerildi.
Başka yazılı ve sözlü önerinin olmaması nedeni ile divan kurulu olarak önerilen kişiler oylamaya sunuldu ve üyelerin oybirliği ile divan kurulu seçildi.
Divan Kurulu Başkanı İbrahim Çalı, toplantının açılış konuşmasında, iki yaşını dolduran derneğin küçük olmasına karşın, büyük hedeflerin peşinde olduğunu belirtti.
Çalı, gündemdeki Tüzük Değişikliği ve iki yıl görev yapacak yeni yönetim kurulunun oluşturulmasından önce başkanlığa adaylığını açıklayan Serhat Çetin Şener’e söz hakkı verdi.
Şener, her alanda olduğu gibi engelliler yine arka sıralara itilerek görmezlikten gelinme çalışıldığını belirtti. Şener, “Ancak arkadaşlarımızla omuz omuza vererek mücadelemizi bir çatı altında sürdürmek için çalışıyoruz. Her sağlam birey, engelli adayıdır. Amacımız Karacabey’de rehabilitasyon ve eğitim merkezi kurmaktır. Bunun içi sivil toplum örgütleri ve halkımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.
Divan başkanlığına yapılan yazılı önerilerin oya sunulması sonucunda, tüzük değişikliği uy birliğiyle kabul edildi. Ardından yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerinin seçimine geçildi.
Açık oy usulüyle yapılan seçim sonucunda tek listeyle girilen seçimden Serhat Çetin Şener 42 üyenin 32’sinin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ise şöyle:
Serhat Çetin Şener, Mustafa Üner, Elif Duyar, Turhan Karakılıç, Kağan Erdem
Yedek Üyeler: Leyla Erdem, Mahmut Urtekin, Yasin Ateş, Barış Yurdusev, Murat Temirel
Denetleme Kurulu: Saim Çağan, Abdullah Koç, Serkan Kuşçu
Yedek Üyeler: Ayhan Gedik, Nihal Savaş, İkbal Gül

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.