Selim Oruç güven tazeledi

Mustafakemalpaşa Milliyetçi Hareket Partisi’nde başkanlığa Selim Oruç getirildi. Tek liste ile yapılan kongre sonucunda üyelerinin tam desteği alan Başkan Oruç, hizmet için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongreye MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Milletvekilleri Necati Özensoy, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhoğlu, İl Başkanı Tevfik Topçu ve İnegöl İlçe Başkanı Osman Durdu ile çok sayıda partili katıldı.

Faaliyet raporu ve mali raporun okunmasının ardından söz alan mevcut Başkan Selim Oruç, ülküdaşlığın önemine dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Konuşmasında “Önemli olan makamlar değil ülküdaşlık hukukumuzdur. Bu sebepten partimizde bu güne kadar görev almış bütün eski yönetici arkadaşlarımıza, büyüklerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu kongrenin sonucunda oluşacak yeni heyet ile Mustafakemalpaşa ve beldelerdeki tüm belediyelere üç hilali bayrağımızı hep birlikte asacağız. İnşallah milliyetçi hareketimiz Mustafakemalpaşa’da yerelde ve genelde birinci parti olacaktır. Bunu hep birlikte başaracağız bu başarı hepimizin olacaktır” dedi.

İl Başkanı Tevfik Topçu, yerel siyasetin yapılan çalışmalar neticesinde genel siyaseti de etkileyeceğini söyleyerek, “Sıkıntılarla, fedakârlıklarla böylesine çileli bir yolculukta sizlerle beraber olmaktan, sizler gibi dava arkadaşlarına sahip olmaktan son derece mutluyum” diye konuştu.

Kongrede eski DSP İlçe Başkanı Gökhan Karahan’a MHP rozeti takıldı. Karahan yaptığı konuşmasında, Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılmasında en büyük etkenin vatanın birliğini ve bütünlüğü noktasında aynı kaygıyı taşıdığı için MHP’ye katıldığını ifade etti. Karahan, “Siyaseti, vatan sevgisiyle yanıp tutuşan siz MHP’li arkadaşlarımla birlikte yapmaktan onur duyacağım. 7 yıl Mustafakemalpaşa’da DSP ilçe başkanlığı yaptım. Bu zaman zarfında bir sürü MHP’li arkadaşlarımla beraber ortak çalışma içerisinde olduk. Bu günde burada şunu gördüm. Sloganlarımız, sevgilerimiz, kaygılarımız hepsi ortak. Bizimde hep söylediğimiz, dilimizden düşürmediğimiz Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleri ile tamamladı.

394 delegesi bulunan MHP İlçe Teşkilatı’nda seçime katılan 113 delegenin oyunu alan mevcut başkan Selim Oruç güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.