Şehitlerimiz için devlet töreni düzenlensin!

Bursa Karacabeyliler Derneği, PKK terör örgütünün hain saldırılarını nefretle kınadığını duyurdu.
Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde Hakkari’de hain saldırılar sonucu şehit olan 24 Mehmetçik için devlet töreni yapılmasını istedi.
Dernek Başkanı Ceylan, “Şehit olan 24 kınalı kuzumuz için devletimizden bunu özellikle talep ediyoruz. Çünkü hain saldırıyı düzenleyenler; Türk askerinin, Türk devletinin, Türk siyasisinin ve Türk halkının tek yürek, tek düşünce, tek amaç ve tek Türk bayrağı altında olduğunu görsün. Şehit olan 24 askerimizin anısına bu töreni talep ediyoruz.
Nasıl bir devlet büyüğü öldüğü zaman ülkeye hizmet ettiği düşüncesiyle tören yapılıyor ise, bu askerimiz de devleti ve milleti için şehit olmuştur. Kınalı kuzularımız, bunu hak ediyor düşüncesindeyiz. Bu yapılan hain saldırıyı esefle kınıyor ve saldırıyı yapanların dışında terör belasından nemalananları uyarıyoruz. Onları akıllı olmaya davet ediyoruz. Türk halkının belli bir yere kadar sabrı olduğunu unutmasınlar. Terörün bitmemesinin en büyük etkeni de teröre yön verenlerin terör lanetinden nemalanmalarının biteceği korkusundan olduğunu düşünüyoruz.72 milyon yaralının, yaralarının sarılması için devlet büyüklerimizden bu talebimizin gerçekleşmesini bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.