Şehit Bilal Kanat İlköğretim’den görkemli açılışlar!

Yenikaraağaç Köyü’ndeki programa Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Kaya, AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, CHP İlçe Başkanı Mümin Ereselli, Yardımsever Kenan Sandalcı, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, sendika yetkilileri, okul müdürleri, köy muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat Coşan, eğitim ve öğretim adına en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Coşan, “Bundan 2 yıl önce okulumuzun tüm birimlerini yenileme ve iyileştirme çalışmalarına başladık. Bugüne kadar çok mesafeler aldık. Kayda değer birçok faaliyetin gerçekleşmesini sizlerin de katkılarıyla sağladık. İki yıl içinde yapılan çalışmalarla ilgili hazırladığımız rapor 23 maddeden oluşmaktadır. Bu faaliyetler içinde okulumuzun ihata duvarıyla çevrilmesi, okul bahçesine 3 bin metrekare parke taş döşenmesi, okul bahçesinin düzenlenmesi, güvenlik kamera sisteminin kurulması, elektrik-su-kalorifer tesisatlarının yenilenmesi, sınıf ve idari bilgisayarlarımızın yenilenmesi, birçok okul iç donatım ve donanım malzemelerinin temin edilmesi, Atatürk büstünün yenilenmesi ve diğer benzeri eksiklerin giderilmesi yer almaktadır. Okulumuz adına yapılan bu faaliyetlerdeki katkılarınızdan dolayı sizlere ve özellikle Sayın Kenan Sandalcı’ya okulumuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve köyümüz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Müdür Coşan’ın ardından konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Kaya, Kaymakam Dursun Balaban ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in Esentepe okullar bölgesine yapılacak olan kapalı spor salonu ile ilgili protokolu imzalamak üzere Bursa Valiliğine gittiği bilgisini verdi.

Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu’na övgüler yağdıran Kaya, “Son 2 yıldır büyük ivme kazanan ve çehresi değişen okulumuz, bugün Atatürk büstünü de açarak ayrı bir anlam kazanmıştır. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Yardımsever İşadamımız Sayın Kenan Sandalcı’ya teşekkür ediyoruz. 2 yıl gibi kısa bir sürede takdire değer faaliyetler içinde bulunan Okul Müdürü Ferhat Cengiz Coşan’ı da başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Ayrıca Teknoloji Tasarım etkinliğini organize eden öğretmenimiz Gülcan Sandalcı’ya teşekkürü borç biliriz. Öğrencilerimizin başarılı projelerini önümüzdeki yıllarda ülke çapında düzenlenen faaliyetlerde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Şehit Bilal Kanat İlköğretim Okulu’na kazandırdığı hizmetlerle büyük takdir toplayan Yardımsever İşadamı Kenan Sandalcı ise, “Devletimiz ve milletimiz adına en içten dileklerimizle yaptığımız bu tür faaliyetler bizler için onurdur. Katkısı ve emeği geçen herkese ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programda son olarak konuşan Öğretmen Gülcan Sandalcı da, “Öğrencilerin tamamen kendi zeka ürünü olan teknolojik icatlar ve toplumun hayatını kolaylaştırmaya yönelik hayallerindeki buluşları sizlerle paylaşmaktan onur duyarız” ifadelerine yer verdi.

Sergi bitiminin ardından okul bahçesinde tüm katılımcılara yapılan pilav ikramından sonra program sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.