SEÇMEN; ÇÖZÜMSÜZLÜK DEDİ!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Yandaş medya ve (sözde) demokrasi aşığı medyanın kalemini, sözünü, vicdanını satmış, gazeteci, yazar, televizyon sunucularınca iki seçeneğe sıkıştırıldı, seçmen. (Sözde) demokrasi aşığı medya diğer partilere 1-2 saat lütfetti. O da protesto edilince! Program, Türkiye’nin gerçekleri, çözüm konuşulmadı, konuşturulmadı. Ahmet ile Mehmet, Ayşe ile Fatma arasında sıkıştırıldı, seçmen.
Cumhuriyete ve Cumhuriyet Değerlerine düşman Cumhur İttifakının tehdit, hakaret, baskı içeren kampanyası…
Vatan Bütünlüğü yerine demokrasi aşkına (!) teröristle elele tutuşmuş, salt Akp yitirsin sığ düşüncesiyle hareket eden Milletine düşmanla işbirliği yapan Millet İttifakının ABD-sever kampanyası…
Yandaş basın yalakalığının bedelini ödemeye zorunluydu; çünkü gelecekte bedelinin ağır biçimde ödeneceğinin farkındaydı.
(Sözde) demokrasici basın ABD’deki daraltılmış demokrasinin sözcüsüydü. İki isim ve iki parti ( ya da ittifak) arasında seçimi demokrasi diye sundu, Halkımıza.
En acısı seçmenimizin dilinden düşmeyen “Üretim ” yerine Cumhuriyet Kazanımlarını son 40 yılda satıp savan sistem partilerine tavır almak yerine yine “çözümsüzlüğe ” oy vermesiydi!
Tüm bu olumsuzluklara karşın, seçmenin “çözümsüzlüğe ” oy vermesine karşın, Türkiye büyük karara hızla ilerlemektedir. Buna ne ABD tehditleri, ne AB dayatmaları, ne yandaş basının yalakaları, ne (sözde) demokrasici basının ABD’ci yönlendirmeleri engel olamayacaktır. Büyük Karar; Atatürk ‘ün Milli Demokratik Devriminin tamamlanmasıdır. Doğru Kaptan, rotanın başındadır. Kaptanın yanında Mili Reflekse sahip, geleceği iyi okuyan yardımcılar vardır. Aranan bulundukları topluma, kitle örgütlerine “Öncülük” edebilecek Yerel Önderlerdir.
Saygıdeğer Hocam Sayın Yavuz Alogan Akp ile ilgili şu saptamada bulundu. Katılmamak mümkün değil. “Aslında Akp’li yılların bedelini hepimiz ödeyeceğiz. Akp’yi normal bir parti gibi görüp göstermenin başta laiklik olmak üzere Devrim Kanunlarını kitlesel olarak savunmaktan vazgeçmenin, kurucu olmayan bir parlamentonun yaptığı rejim değişikliğini meşru kabul etmenin ağır bedelini ödeyeceğiz “.
Olabildiğince öğrenmeye çabaladığım siyasi tarih bilgisi ışığında, Halkın içinde omuz omuza mücadeleler vermiş, salt Karacabey ile kısıtlı olmayan Halkımızı tanıma çalışmalarımla bendenizde (sözde ) muhalefet ile hatta Akp’ye göre dizayn edilmiş muhalefet ilgili şu saptamada bulunayım. “Böyle iktidara, Böyle Muhalefet “…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.