Seçim sürecinde saygın politika izledik!

Seçim sürecinde saygın politika izledik!
Karacabey Demokrat Parti Başkanı Mehmet Ali Köfteci ile Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, 29 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede, “Karacabey için elimizden geleni yapmaya hazırız” mesajını verdiler.
Halkın sandığa yansıyan iradesine saygı duyduklarını ifade eden DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, seçim süresince özveriyle çalışan tüm partilere teşekkür etti.
Karacabey’in haklarını yılmadan savunacaklarının altını çizen Köfteci ve Şaban Yalazı, Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Ergün Koç ile Belediye’nin yeni yönetiminde görev alan belediye meclis üyeleriyle birlikte, İl Genel Meclisi’ne seçilen üyeleri kutlayarak başarı diledi.
Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Eğitimci-İktisatçı Şaban Yalazı, yerel seçim yarışında temiz ve saygın bir mücadele verdiklerini bildirdi. Kendilerini destekleyenlere içtenlikle teşekkür eden Yalazı, şunları söyledi;
“Öncelikle partimizin her kademesinde görev yapan ve bizlere desteğini esirgemeyen dostlarımıza, ayrıca özverili çalışmalarda bulunan Kadın ve Gençlik Kolu ile tüm partililerimize minnet duygularıyla şükranlarımı sunarım. Karacabey için elini taşın altına koymuş, deneyimli, bilgili kanaat önderlerinden oluşan Belediye ve İl Genel Meclisi üyeliklerine aday olan ekibimize başarılı çalışmalarından dolayı da teşekkür ederim. İlçedeki insanlarımızın mutluluğu için emek veren kadrolarımızla bundan böyle Karacabey için yapılacak işleri dikkatle takip edeceğiz. Karacabey’in çıkarlarının savunucusu ve koruyucusu olmaya devam edeceğiz. Yerel seçim döneminde saygın politikalar üreterek, hiçbir partiyle ve adaylarla kavga etmedik, çatışmadık. Değerli halkımıza olan sevgimizin ışığında Karacabey’in kazanacağı projelerimizi ön plana çıkardık. Boş vaatler anlatmadık, yapacaklarımızı dile getirdik. Bundan sonraki süreçte de Karacabey’in kazanacağı her adımı atacağımız gibi, bu yolda çalışanlara destek vereceğimizin bilinmesini isterim. Seçimle iş başına gelen arkadaşlarımızı kutlar, bizlere teveccüh gösteren vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Partimizin İlçe Başkanı Sayın Mehmet Ali Köfteci ve Belediye Meclisi’nde görev yapacak kardeşlerimizle beraber ilçemiz adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Demokrat Parti mensupları olarak, ilçe başkanından, her bir üyemize kadar, söz konusu Karacabey ise her fedakarlığa ve her türlü katkıya hazır olacağız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.