Savcı ve yargıçlara veda yemeği

Savcı ve yargıçlara veda yemeği
Karacabey Adliyesi’nde başarıyla görev yapan savcı ve yargıçlara çalışma arkadaşları veda yemeği verdi.
Dün akşam Borsa Lokantası’nda düzenlenen veda yemeğine, Cumhuriyet Savcısı Vahittin Aygün, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Aslan, Asliye Hukuk Mahkemesi Yargıcı Nesrin Aslan, Sulh Hukuk Mahkemesi Yargıcı Şaban Kaplan ve Sulh Hukuk Mahkemesi Yargıcı Selami Turabi ve Adliye personeli katıldı.
Gece de konuşan Sulh Hukuk Mahkemesi Yargıcı Selami Turabi ve Bursa Barosu Karacabey Temsilcisi Hüseyin Avil, atamaları nedeniyle Karacabey’den ayrılacak olan savcı ve yargıçların görev sürelerince yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı onur duyduklarını dile getirdi.
Cumhuriyet Baş Savcısı Vahittin Aygün ise “ Karacabey’de uzun bir süre görev yaptık. Dürüst, samimi ve sırtınızı dayayabileceğiniz değerli arkadaşlar tanıdık. Görev yaptığımız süre içinde zayıfın, güçsüzün ve sıradan insanların yanında olmaya özen gösterdik. Sıradan bir insan olarak halktan kopmamaya çalıştık. Herkesin hor baktığı sokaktaki hayvana ve ezilen insanımıza sahip çıkmaya uğraştık” diye konuştu.
Ardından söz alan Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Aslan ile Yargıç Şaban Kaplan yaptıkları kısa konuşmada duygularını dile getirirken, Karacabey Adliyesi’nde verimli ve uyumlu bir çalışma ortamında zevkle görev yaptıklarını ve bu arada unutulmayacak dostlar kazandıklarını belirttiler.
Adilye çalışanları, Karacabey’den ayrılan Cumhuriyet Savcısı Vahittin Aygün, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Aslan, Asliye Hukuk Mahkemesi Yargıcı Nesrin Aslan, Sulh Hukuk Mahkemesi Yargıcı Şaban Kaplan’ı çam sakızı çoban armağanı hediye sunarak uğurladı.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.