Şans Yenisarıbeyden yana

Kura çekiminin ardından Bakırköy turnuvaya veda etti:

Köyler Ligi’nde grup maçları geçtiğimiz hafta oynanan maçların ardından sona erdi. Statü gereği Keşlik, en çok puan toplayan en iyi üçüncü olarak çeyrek finale adını yazdırırken, Yenikaraağaç da B Grubu’nu 9 puanla üçüncü bitirdi.

            Ancak oynanan son grup maçları neticesinde A Grubu’nu hangi takımın üçüncü bitireceği netlik kazanmadı. Aynı puan ve averaja sahip Yenisarıbey ile Bakırköy, birbirileri arasında oynadıkları karşılaşmalarda da üstünlük sağlayamadı.

            Bunun üzerine Köyler Ligi Yönetmeliği’nin 8. maddesi devreye girdi. Çeyrek final yolunda Yenikaraağaç’ın rakibinin belirlenebilmesi için önceki akşam kura çekimine gidildi.

            Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi Kaymakam Dursun Balaban önderliğinde yapıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam ile Köyler Ligi Yönetim ve Disiplin Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu kura çekimini Yenisarıbey Köyü Muhtarı Tuncay Güleç ve Bakırköy Muhtarı Orhan Kamaş gerçekleştirdi.

            Kura çekiminde şanslı olan Yenisarıbey, Yenikaraağac’ın rakibi olurken Bakırköy turnuvaya erken veda etmenin üzüntüsünü yaşadı.

Kaymakam Dursun Balaban, her iki takım temsilcilerine ve köy muhtarlarına spor adına verdikleri güzel mesajlar nedeniyle teşekkür ederek, “Spor, dostluk ve kardeşliktir. Centilmenlikten asla vazgeçmeyelim” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.