Sanata ve sanatçıya sahip çıkılmalı!

Yeşilçam ve Türk Sanat Müziği'nin emektar oyuncularından Recep Bülbülses, ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek, sanata ve sanatçıya sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Bülbülses, “Bir otel odasında ölü bulunmak istemiyorum” dedi.
Karacabey'de şu an Flaş Gazino'da sahne alan Türk sinemasının emektar ismi Bülbülses, özellikle Kaymakamlık ve Belediye'den destek beklediğini söyledi.
Sanata ve sanatçıya sahip çıkılmasını isteyen Bülbülses, 35 yıldır Türk Sanat Müziği ile uğraştığını ve talep gelmesi halinde konser verebileceğini ifade etti.
Talihsiz rahatsızlığı (Astım) nedeniyle ekonomik açıdan güçlükler yaşadığını dile getiren Recep Bülbülses, Karacabey'den destek beklediğini kaydetti.
Bülbülses, “Bir günlük iş bir sahnelik rol ve açıkçası bir lokma ekmeğe muhtaç yaşıyoruz. Orhan Gencebay, Mahsun Kırmızıgül, Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen ve Sibel Can olmasa şimdi daha zor durumda olurdum. Kendilerinden Allah razı olsun .
Sizler de iyi bilirsiniz ki, birçok ünlü isim yokluk içinde yapayalnız öldü. En son Azer Bülbül bir otel odasında yaşamını yitirdi. Benim de sonunda öyle olacak diye korkuyorum. Bir otel odasında ölü bulunmak istemiyorum.
Her gün yeni şarkıcılar, yeni oyuncular çıkıyor piyasaya. Birilerinin torpili ile magazin basınının çabaları ile her gün onlarca kişi ünlü oluyor. İşte biz bu nedenle iş bulmakta zorlanıyoruz. Televizyon ekranlarında devam eden 100'lerce TV dizisi var ancak, benim gibi birçok emektara iş verilmiyor. Artık kimseye güvenim kalmadı” diye konuştu.
Recep Bülbülses son olarak da, kendisine ekmek kapısı açan Flaş Gazino'ya teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.