Şampiyon Hamidiye’nin Antalya keyfi

Antalya'da Hamidiye’li futbolcularla bir araya gelen Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ayhan Sağlam, organizasyonun her geçen yıl daha ilgi çekici hale gekmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Antalya’da Rixos Lares Hotel’de ücretsiz ağırlanan Hamidiye’li futbolcu ve yöneticilerin keyfine diyecek yoktu. Turnuva boyunca istikrarlı maçlar çıkartarak tecrübesini ortaya koyan Hamidiye, önümüzdeki yıl da aynı başarıyı yinelemek istediklerini belirtti.
Hamidiyespor Başkanı Gökhan Erten, şampiyonluk stresini Antalya'da atmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Erten, “Turnuva boyunca iyi mücadele ettik ve şampiyon olduk. Turnuva ödülü olarak Antalya'nın seçilmesi çok iyi oldu. Antalya'da her şey çok güzeldi. Şampiyonluk sevincimiz, burada iyice pekişti. Emeği geçenlere Hamidiye Spor Kulübü adına teşekkür ediyorum” dedi.
Hamidiye’yi bir kez daha kutlayan Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, söz verdikleri şekilde şampiyonları Antalya’ya gönderdiklerini belirtti.
Erdem, “Centilmence spor yapan gençlerin sayısı arttıkça bizler mutlu oluyoruz. Hamidiyespor bu turnuvadaki mücadelesinin karşılığını aldı. Ne kadar sevinseler azdır. Önümüzdeki yıl da yine kaldığımız yerden devam etmek ve Köyler Ligi'ni zirvelere taşımak istiyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.